Dubinom, širinom, metrima, centimetrima... i ja se pitam
Kad ne padoh sa stolice od smeha uz rakijicu
A što se malečkih tiče, srela se jednom sa ekstremom, čoveče, taj je bio manji i od piroćanskog ćevapčeta
a još jednom malo popio, pa se odužilo a meni smeeeešno, nikad kraja a ništa ne osećaš... mogla sam novine ladno da pročitam...ili da odem od njih a da ne primetim :raz_056:
na sreću nije dugo trajalo, a takođe na sreću, nije bilo više takvih primeraka...
pitam se samo, šta li radi, kako je i kako živi?
Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi
:raz_114: :raz_114: :raz_114:
niste normalne
Nije da se hvalim, al kad sam bio mali mama mi uvek štrikala po tri čarapice.
Zabranili mi da idem na Adu Bojanu, kažu da im uništim sav pesak na plaži...i takooooo
nakurnjak?
:raz_114:
jeste, da
Kako li bi bilo da se hvalio ?
dobro, to je kad je bio mali.. a kako vam je bilo kad je bio veeliki.. el vam bilo smesno.. drago.. este se jaako uplasile
Meni nikada nije bio veliki, a ni mali
Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi
....pa potrudim se....
najgore što se meni desilo ja zamalo da se udam za takvog tipa,em mu mali,em ne može da se digne,i kad uspe na jedvite jade sex je bio čista nula.naravno raskinula sam "veridbu" zbog drugih stvari,ali u stvari to je bio najbitniji razlog.pa zar treba da me drži u izlogu?
Carpe Diem
ja ovo prvi put vidim ...temu mislim....jer retko svracam jel te .....i sve sam procitala ....nije vam lako ...da znate .......
Ciji potpis?
Nisam imala tu (ne)srecu da se sretnem sa takvim izdancima...
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''