Dovedite novog korisnika
Pravila (ukratko)
Pozovite na razbribrigu svoje prijatelje. To mogu da budu i korisnici sa drugih foruma koje posecujete i oni koji jos nisu nigde registrovani.
Za novog korisnika koga dovedete dobijate:.................... 2 boda ukoliko korisnik nije nigde ni na jednom forumu registrovan
Za registrovanog korisnika sa drugih foruma dobijate:........ 1 bod
Za korisnika koga dovede vas korisnik dobijate isti broj bodova koje on donese sam sebi.
Za korisnika iz trece generacije ne dobijate bodove.
Bodove cu da sabiram ja i izvestaj dajem svakoga dana posle sumiranja rezultata.
Uvazavam vec do sada dovedene korisnike za koje znam da su dosli po vasem pozivu. Za one koje ne znam prijavite mi pa cu uracunati bodove naknadno.
Da bih imao tacan opregled i informaciju odmah novi korisnik treba da se prijavi na temu za nove korisnike (Nesto o sebi) i da kaze ko ga je doveo. Dozvoljavam da vec registrovani korisnik pretstavi sam novog koga je doveo da mi olaksa racunanje.
Primedbe i ispravke ukoliko pogresim posaljite mi na PP ili jednostavno me na ovoj temi obavestite o ucinjenoj gresci.
Za korisnike koji do 30. 11. 2009 osvoje najvise bodova predvideo sam nagrade.
1. Nagrada.........Putovanje za Cesku (samo za jednu osobu tj. za sebe)
2. Nagrada.........Pozlacena kristalna vaza. (sliku cu da dodam kasnije)
3. Nagrada.........Sanduk ceskog piva Gambrinus
U takmicenju za Prvu nagradu ne mogu da ucestvuju korisnice Lady Shiva i Plavetnilo jer su putovanje u Cesku vec osvojile (na jednoj drugoj nagradnoj igri). Ukoliko jedna od njih osvoji prvo mesto dodelicu joj posebnu nagradu koja ce biti u istoj vrednosti kao i Prva nagrada.
Da bi se osvojila Prva nagrada potrebno je da korisnik preskoci jednu barijeru, tj. da zadovolji uslov od 20 bodova. Ukoliko ovaj uslov ne ispuni osvajac prvog mesta dodelice mu se Druga nagrada.
U takmicenju ucestvujem i ja iz prostog razloga sto zelim da se takmicite i da vas potstaknem da u takmicenju ipak ucestvujete aktivno. Ukoliko ja osvojim najvise bodova dodeljujem samo Drugu, Trecu i eventualno Cetvrtu nagradu
Dosadasnji rezultati:
1.Supermen*prvi...........4 boda (Djole, Milan, Kal-El i Bruce Lee)
2.Ciciban....................... 1 bod (Lady Shiva)
(Cici dodeljujem ovaj bod jer mi je Lady Shiva rekla da je od nje imala prvi poziv jos pre mesec dana)
U takmicenju racunam samo nove korisnike koji su dosli posle mog uclanjenja.
Dopune pravila takmicenja su moguca u toku trajanja nagradne igre.
E tako, zelim da vas vidim ovde! Trudite se da vas bude sto vise na prvom mestu sa istim brojem bodova.