Prvobitno napisano od
Bledoliki_Vrach
Sve je počelo na jednom forumu koji drži moja drugarica.
Devojka na žalost nije iz BG-a, pa je viđanje, koje je u početku počelo kao kres šema, a kasnije kao emotivna veza, bilo otežano, zbog njenih i mojih obaveza.
Poludeo sam, čekao sam trenutak da mi se javi, samo kada vidim sms ili kad je vidim ulogovanu na msn, bio sam u stanju delirijuma, transa, čega god.
Način na koji se smejala sa mnom, način na koji je pričala, figura, glas, sve, sve je bilo posebno, kao udarac groma, nešto što nisam umeo da shvatim.
Sumnjala je, sumnjao sam i ja, ta daljina nas je najviše upropastila, svađali smo se mirili, pa opet u krug, oko gluposti, i sve se završavalo nekakvim ćutanjem i optužbama.
Prošlu NG smo slavili u nekom klubu the Tube, pa posle kod moje sestre u stan, sve je bilo kao san, i romantika i seGs i priče pred spavanje.
Onda je počelo ludilo, proganjanje s obe strane, nepoverenje koje nije moglo da bude obuzdano, i ostavi me.
Nekoliko meseci sam je zvao svaki dan, nije htela da se vidimo, kada me je videla i kada sam ja nju video posle 5 meseci, raštimovali smo se oboje, i posle par dana smo ponovo počeli.
I opet je krenulo isto, vrlo brzo, proveravanje mog kompa kd je kod mene, češljanje historija, napadi, ludilo, s obe strane, a toliko smo bili ludi jedno za drugim, da mislim da ni jedno d nas dvoje nije moglo da bude s nekim drugim tj da prevari ovog drugog.
Ostavila me je pre tri meseca, dan nakon je položila master, otišla i onda sam je obrisao odasvud, kao da nikada nije postojala, jer znam da bih kada je vidim online imao neutaživu želju da joj se javim, da je pozovem, da joj kažem da je obožavam, iako je kreten, iako sam ja kreten.
Ono što je ostalo neprežaljeno je to što samimao neki neuhvatlji osećaj spokoja kada leži ili sedi pored mene, iako smo se kada smo bili odvojeni svađali često, taj osećaj spokoja kada smo bili skupa mi je bio neprocenjiv, taj osećaj je bio ono što me je držalo, što me i sada drži.
Nisam je čuo dugo, nisam je video još duže, ali mislim i dalje, iako sam svestan da to da budem s njom nij edobro ni za mene ni za nju, da je to samo iluzija koju smo gajili, ili sam sam gajio, odgovor nisam nikada dobio, niti mislim da ću ga dobiti.