„Никада нисам веровао да ћу моћи да живим од књижевности, а сада ме храни мала девојчица по имену Лолита”, говорио је писац Владимир Набоков, који је истоименим романом стекао светску славу
где си пошла с крмељиве очи
... Алберт Ајнштајн последње речи изговорио је на немачком, али су оне остале непознате зато што присутна медицинска сестра није знала тај језик.
... нилски коњ има најкраће сперматозоиде у животињском свету
:raz_114:
ma to bre ako ne prohoda kad baba kaze , ne kad ne progovori i mese se postupaljke ( kolacici u obliku nozice ) i oni se dele deci i treba da trce
btw ima jos jedne iste teme sa bash istim naslovom cini mi se na svastari i niste pisali na njoj ...diskriminacija
http://razbibriga.net/showthread.php...ght=Dali+znali
nasla sam je Lilasta spoji ih ako hoces jer ce ovako biti tri skoro iste teme ( koliko znate i ove dve , cine mi se sasvim slicne )
Ciji potpis?
da slepi misevi uvek skrecu levo kad izadju iz pecine ( ovo prvi put cujem i guglacu zasto )
Ciji potpis?
Jes. To u originalu. Ali kad baba vidi da je zabrljala u podsticanju psihofizičkog razvoja, onda ponavlja postupak. E sad, da se ne bi otkrilo da je dete "falično", posao se obavlja u potaji, pa se razdele komadi pogače, umesto da se organizuje razbežavanje dece na sve strane.
da li ste znali da mileva marić nije bila plavuša:raz_073:
da li ste znali da u svetu godišnje život izgubi prosečno oko 2500 levorukih ljudi zbog korišćenja aparata i uređaja namenjenih za desnoruke?
every year, every week, every day, every memory
da li ste znali da je pravo ime glumca majkl kitona - majkl daglas?
da li ste znali da svinje ne mogu da gledaju u nebo dok stoje na nogama?
da li ste znali da praktično ne postoji razlika između otisaka prstiju koale i čoveka?
Imala je i brkove?
Di si ti video Milevu bez brkova?