Prva asocijacija na licemerje je kada je neko lažno ljubazan...i to onako preterano ljubazan a ustvari niđe veze,totalna je suprotnost.
Eto
Prva asocijacija na licemerje je kada je neko lažno ljubazan...i to onako preterano ljubazan a ustvari niđe veze,totalna je suprotnost.
Eto
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mislim da je na "anarhiji"...
podugacka prica
uglavnom se slazem sa istom
Iskreno rečeno, na ovo pomenuto sam najviše mislila kada sam rekla ''net licemerje''...Upoznala sam osobu, koja je na početku pojave na netu slušala neku laganu zabavnu muziku, da bi kako je vreme prolazilo, sve više slušala Metallicu, pa Iron Maiden...kao da se za mesec dana može promeniti sluh...
Veruj mi, da me to naviše nervira....
Šta mislite, koliko je licemerje pristuno u politici?
A better meal than me
meni to malo loodo u glavu
ovo je već za neku drugu temu,po mom mišljenju,jer ja pod licemerstvom samo smatram one kvazi kezove
A better meal than me
A to se ne računja,njima licemerstvo u opisu radnom mesta
A better meal than me
a sto je licemerno slusati razlicite vrste muzike?
evo, ja volEm i Metallicu (zaosavstina iz srednje skole), ali i dobru electronicu ... nekad slusam i legende...
ondak sam licemer?
ima jedan citat iz jedne knjige..
'teško vama licemeri, vi koji se spolja prikazujete pravednim, a iznutra ste puni licemerja i bezakonja..'
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Večnost je čista sadašnjost.
Uhhhh..ima sta tamo da se procita...malo se i zabrinuh..
Licemerje je zao stav srca.... nekoga ko se predstavlja kao dobar...
Isus je osudio fariseje kao licemere u 1 veku, jer su imali oblicje poboznosti a bili su u srcu zli jer su hteli da ubiju Isusa...
Kad sam bio mali mislio sam da je licemer onaj koji ti odmerava lice dok priča s tobomLicemerje se često vezuje za neistinu, prikrivanje, obmanjivanje...
Licemerna osoba se obično pretvara, da je ono što nije. Obično su lažno ljubazne...
Međutim, otkrio sam strašnu istinu, da svako od nas ponekad bude taj "što meri lice" i pretvara se da nije ono što jeste, valjda iz nekog razoga svog, sebi znanog, zarad ostvarivanja neke koristi. ili koječega još.
Šta je za vas licemerje?
Ze mene je licemerje npr kada neka osoba želi da joj nešto učiniš iz domena u kome si dobar, pa bude i previše ljubazna prema tebi, dok ne dobije ono što želi
Npr političari, svi do jednog.Za koje osobe kažemo da su licemerne?
U politici, na estradi, kao i u svim međuljudskim odnosima.Gde je licemerje najviše prisutno?
Svakako da može, zarad ostvarivanja nekog cilja, kratkoročnog uglavnom.Može li licemerje da bude i korisno?
Na forumima ga ima toliko da to nije moguće ni izmeriti.Prepoznajete li licemerje na forumu ili netu uopšte, ili je licemerje karakteristično samo za realan svet....
Licemjerje na forumima