New Value rile_laki_zivot New Value rile_light_ima moć New Value rile_light_nezenja New Value rile_light_admin New Value rile_light_cloud New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_kikiriki New Value rile_laki_veverica New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_menager na manijaka New Value rile_laki_patofna New Value rile_laki_manijakovsef New Value rile_laki_rubiroza New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_popaj New Value rile_laki_bambus New Value rile_laki_zumbul New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_kokos New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_zanovetak New Value rile_laki_ljubicica New Value rile_laki_diktator New Value rile_laki_baner New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_pcelica New Value rile_laki_bumbar New Value New Value rile_laki_admin
rikanova sabrana nedela na jednom mestu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
šesnes puta rile_laki_admin
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
hahaha koja kreativnost!
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sarma
Sarmica Ambrozija Manoletna Cana Mojra Mišur Kata Mišur Dobrosava žena bez imena Mara Ikonija Poleksija Pelagija Ravijojla Sinđa Žitomirka Zitomirka Aksenaj devil himself neko und nešto Milojčica neko und nešto neko & nešto nešto Milojčica samo probaj Ja sam nevina Milojka Mila Ja NijeSvejedno Milojka Jasenka Krempita Aknesaj
komica hoklica komica kojica katka katica kojica Manijaк kojica Manijaк Maнijak kojica jagodica jagodica kojica kojica jagodica kojica kojica kad porastem bicu planinar kojica рlaninar kojica mala buda mala kojica mala buda mala kojica Mala Kojica Gđa Hoklica Gđa Živka Gđa ministarka kojica yoyo jojica kojica baba jevda kojica Jevdokija dr.kojica Dr.kojica kojica trojica neki štrumpf neka Štrumpfeta Štrumpfeta neki štrumpf neki štrupf kojica projica planinarka kojica Grujica kojica Hoklica Zvečkica Hoklica Knedlica kojica Hoklica Knedlica Dobrica Kobrica kojica njanjavica kojica njanjavica
Ja nisam imala tolke nickove
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
A better meal than me
Nisam ni znala da je ovo forum sa ''problemom nick identiteta''....
Slatko se nasmejah....
A ko je rekorder?
Komica je za Ginisa
A better meal than me
Si proverila?
potvrđeno
Pa valjda će umesiti neki kolač na ime toga...Nije malo biti ''rekorder''...
Kojice, nemo' bez baklava da se pojavljuješ...
pa ja sam bila i manijak..
Večnost je čista sadašnjost.
ja to pričam ali se meni ne veruje
ma ko ne veruje,da ga ja vidim
A better meal than me
Ja sam bila dosta skromna, koliko se secam ovde na forumu sam na kratko bila
Magnolija
Pobegulja
Fajf
i babs
pre toga na bivsem forumu
Žizela
Šizela
Fajf
ja sam ovde bila prvo Razbibrigica... pa Lilu i nista vise... to je to...
a na drugim forumima sam bila:
HaljinicaBojeLila
SilverSurfer
SrebrniUletac
LozacUgljena
Axiom
AkoPoludim
Vanila
BelaRada
Razbibrigica
SojcicaDevojcica
i ne secam se vise... a bilo ih je jos garant...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
SrebrniUletac