trazim nekog ko nece da me vara..molim .. sve prijave u dva primerka,overene u sudu...
e,sad matice nije ti sud mjerodavan za te ovjere pusti nek prijave dođu bRez sudske takse,pa ondaK oformi Komisiju od PrekoNekoliko žena da utvrde istinistost navedenih
Samo sud i crno na belo..
časni sude ..pa nisi čula da su oni potkupljivi,da svašta izjavljuju i potpisuju pa ovjeravaju
Mislis... da je bolje da ipak verujem zenama..?
ne mislim,sigurna sam namjestiš mu neke zgodnjikave a povjerljive pa ga trzaju a on (ne)trza..onda one tebi sve kažu i prosto znaš
Vidis sta je iskustvo..
Nedo,proglasavam te za mog zvanicnog savetnika.
hvala matice iskustva mi bar ne nedostaje a kao zahvalu jer si me odabrala,ima im (svima koji apliciraju je l te) uradim sve psihotestove Nako
Vidim ja da ce ovo biti jedna uspesna saradnja
Jos samo da stignu prijave..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Sad ce oni da navale Cruz..
Samo da se probude..
sad ce, sad ce, samo sto nisu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Je l'oces da mi ubijes nadu,m?
nikako, salim se ja malo