Je li muskarac koji ne pije pivo i ne voli nogomet banalan?
Jedna Ona......
nisam upoznala takve...voleli su bar jedno od toga...
tacnije, znam jednog koji ne voli, ali on voli zato muskarce
plotarius transpareticus
mene ne zanimaju ti sa pivom i fudbalom
Svako mora nekad da se igra,da se zabavlja nekim njemu privlačnim oblicima,da prizove u sjećanja neko svoje djetinjstvo..nisu li se djevojčice igrale lutkama pa kad odrastu peglaju kartice po buticima
Pivo je piće masa i sasvim je predvidljivo kao i fudbal..pustite voljenog muškarca nek se igra čime god hoće..Znam jednog koji je vezao goblene..a kad biste ga vidjeli,nikad vam to ne bi na pamet palo
i uopšte nije bio dosadan
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
moj otac je strastveni sportista, dok je mogao, aktivno se bavio fudbalom. secam se jos kao dete uvek su nedeljom izbijale svadje u kuci oko toga sta ce da se gleda, da li utakmica ili neki dobar film
moj brat je susta suprotnost, antitalenat za sport, niti ga gledanje istog zanima, njegova interesovanja idu u drugom smeru, ali to je opet krajnost.
ne mora posvecenost sportu biti ta koja ce muskarca ciniti dosadnim, vec je to ono kada je sebicno okrenut samo sebi i ne zanima ga sta njegovu zenu zanima...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a nista obrnuto...
copycat...
Ne čitam namćorske postove, oprosti
A better meal than me
Obratite pažnju na naslov teme nije teško
Izvin'te
Rekoh na početku pa da ponovim i sad...nisu muškarci dosadni, msm još jedna u nizu glupavih generalizacija
A better meal than me
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
koja je to livada od zene...
pa zelena rekla bih