Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: Da li ste tipican predstavnik svog znaka?
Kako kad. Uglavnom ne. Misterija mog natala je sto se cesto ponasam kao Ovan a nemam nista od ovna... astrolozi koji su mi gledali kartu su to pravdali time sto mi je Mars vladar Asc, i jak je i Pl na Asc, Mc Lav pa delujem tako ali,bez obzira ni tad nema smisla,to je misterija mog natala. Doduse deo prve kuce mi e u Strelcu,Asc na stepenu Ovna, mozda i od toga malo.
Imam dosta vode u natalu,tako da moze da dolazi sa bilo koje strane, ne samo od mog znaka.
U principu ljudi dosta uzdizu Ribe bez potrebe, realno,vise saosecanja ces dobiti od jednog Strelca negoli Ribe,ne volim generalno svoj znak.
Imaju oni jake vrline,nije dzabe znak Ribe analogan Isusu Hristu, samo sto se one vrline koje cine snagu Riba smatraju slabostima(tolerancija,saosecanje,ljubav prema svima,humanost,oprost ) i zaista i jesu slabosti ukliko Ribe to dozvole. Ne zivimo na Nebu nego na zemlj i ribe moraju da nauce granicu svoje osecajnosti i da puste kandze inace ce te drugi pregaziti a ako dozvoljavas da te gaze ne volis sebe,a ko ne voli sebe...kako ce te Isus onda voleti? :D to mislim da je bitna lekcija vecina riba. Takodje,ribe imaju obicaj da se osecaju izuzetno ''kod kuce'' kad ih neko kritikuje,vredja..to zato cuju,ali kad ih hvalis ne veruju u svoje uspehe ili da su zasluzili pohvalu. Nazalost nekad znaju da misle da su jedino dobri da plivaju na dnu.