neodlucan
neodlucan
Nosilac titule ZAVISAN OD SEKSA
i dalje
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
aktivan - sanjar
dvije godine su prošle.ajmo ispočetka
Bijah sanjar Mislim da sam nešto drugo garant
neodlucan
volem žemsko pa gde bilo
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
aktivan
dacho
prva strana, test, odmah
AKTIVAN UCESNIK
Za Vas seksualni aspekti, zaista imaju veoma vaznu ulogu u Vasem zivotu. Pri tome, veoma odgovorno i savesno postavljate razlicite kriterijume ili granice u svom seksualnom ponasanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa nakim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreci. Stalo Vam je da zadovoljite svoje seksaulne potrebe, ali svesni ste i odgovornosti prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obicno ne ulazite u neke nepromisljene ljubavne avanture. Trudite se, da pri izboru novog ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osecanja. To je zaista mudro ponasanje, jer na takav nacin imate najvise izgleda da dozivite mnogo radosti i srece u ljubavnom zivotu, kao i da u potpunosti uzivate u seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotezu u ljubavnom odnosu.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
bokte ja postado' neodlučna
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Poslednji test mi je bio na aids kad jedna 4umaljka nije znala kako da se otkaci od moje magicne pojave, pa rekla da ce da crkne od sidu...
Posle skonto koji moj se testiram kad mi je samo duvala