ako ste dovoljno hrabri... ako ste dovoljno samouvereni.. ako mislite da nista ne moze da poljulja vase samopouzdanje...
ostavite svoju natalnu kartu ovde...
Vragolanka ce vas ubediti u suprotno...
ako ste dovoljno hrabri... ako ste dovoljno samouvereni.. ako mislite da nista ne moze da poljulja vase samopouzdanje...
ostavite svoju natalnu kartu ovde...
Vragolanka ce vas ubediti u suprotno...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
samopouzdanje mi je kao čamac u olujnom okeanu![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
ajmo, ko će prvi?![]()
rile, ako misliš da se ženiš požuri dok si još potentan...![]()
tako mi i treba...![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Ovo je hrabrost za mene...I pored mog iskustva, ja potpuno svoju sudbinu prepuštam Vragolanci...
Vragolanka, želim da ti budemo ''odskočna daska'' u tvojoj budućoj karijeri...Evo prilažem ti svoju natalnu..(valjda je ispravna)...
Jednog dana kada budeš veliki astrolog svetskih razmera, eto seti se ovako nas nekih koji smo ti bili ''uzorci''...
![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
evo za džavolicu, pa nek se pozabavi...ima fore za tumačenje do mog sledećeg dolaska
...
every year, every week, every day, every memory
Vragolanka, red je sve veći i veći....
Elem, htedoh da ti kažem da sam malo pogledala Astro-za početnike i shvatila da ću se sa ''kućama'', malo teže snalaziti...Ako bi nekako imalo neko uputstvo, gde se počinje od neke ''sobe'' ili ćoška, lakše bi mi bilo...prilično je sve zamršeno i tako....Moram da ti kažem, da sam u startu shvatila da sam ti ja ''duduk'' za astrologiju (u prevodu budak...)...
Ali ne znači, da ću odustati....
p.s. ovo ti ja pišem post, da nas ne zaboraviš.....![]()
![]()
![]()
nisam zaboravila, ne brini...
samo, ne može to uvek kad ja hoću...