vladar 5 je u 6, venera, nije sjajna pozicija naročito za planetu ljubavi. sem što 5 kuća simboliše decu, odnosi se i na emotivne odnose, pa uklapaj dalje sam. pluton kao planeta na vrhu kuće donosi neku vrstu fatalizma, destrukcija definitivno, u lošem aspektu sa mesecom, vladarem 2, finansije i 8, strast, nasledstvo, smrt... otuda i zaključaj o gubitku, eventualnom potencije, može da bude i novčani gubitak, ali kao što rekoh do kraja. ni vladar 5, ni prisustvo tog plutona nisu dobri, dok uran na 0' stepeni škorpije daje dete genija, pogođen lošim aspektima, malformacija kod dece prilikom rođenja, što ovde nije slučaj... čak imaš najlepši mogući apekt streće na ovu temu... problem je što je uran u senci plutona, tako da ovo manje dolazi do izražaja... inače, ne volim da vidim uran u 5 kući niti kao vladara, još manje plutona koji je ovde i dominantan. bilo bi lepo da grešim, ili da se simbolika odradjuje kroz ljubavne veze...
i meni je čudno, koliko te znam, naročito ovo za ženi iza leđa. to mi čak deluje nemoguće. ima kontradiktornih natala, češći je sučaj gde se prepliću dobri i loši aspekti, pa nisam uvek sigurna na šta se odnosi značenje, zato je dobro što komentarišete.