ako ste dovoljno hrabri... ako ste dovoljno samouvereni.. ako mislite da nista ne moze da poljulja vase samopouzdanje...
ostavite svoju natalnu kartu ovde...
Vragolanka ce vas ubediti u suprotno...
ako ste dovoljno hrabri... ako ste dovoljno samouvereni.. ako mislite da nista ne moze da poljulja vase samopouzdanje...
ostavite svoju natalnu kartu ovde...
Vragolanka ce vas ubediti u suprotno...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
samopouzdanje mi je kao čamac u olujnom okeanu
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
ajmo, ko će prvi?
rile, ako misliš da se ženiš požuri dok si još potentan...
tako mi i treba...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Ovo je hrabrost za mene...I pored mog iskustva, ja potpuno svoju sudbinu prepuštam Vragolanci ...
Vragolanka, želim da ti budemo ''odskočna daska'' u tvojoj budućoj karijeri...Evo prilažem ti svoju natalnu..(valjda je ispravna)...
Jednog dana kada budeš veliki astrolog svetskih razmera, eto seti se ovako nas nekih koji smo ti bili ''uzorci''...
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
evo za džavolicu, pa nek se pozabavi...ima fore za tumačenje do mog sledećeg dolaska
...
every year, every week, every day, every memory
Vragolanka, red je sve veći i veći....
Elem, htedoh da ti kažem da sam malo pogledala Astro-za početnike i shvatila da ću se sa ''kućama'', malo teže snalaziti...Ako bi nekako imalo neko uputstvo, gde se počinje od neke ''sobe'' ili ćoška, lakše bi mi bilo...prilično je sve zamršeno i tako....Moram da ti kažem, da sam u startu shvatila da sam ti ja ''duduk'' za astrologiju (u prevodu budak...)...
Ali ne znači, da ću odustati....
p.s. ovo ti ja pišem post, da nas ne zaboraviš.....
nisam zaboravila, ne brini...
samo, ne može to uvek kad ja hoću...