ne sećam se da sam rekla da pišeš iz ličnog iskustva?
iskorišćavanje ne postoji, što se mene i mog ličnog iskustva tiče.
pitala sam te za tvoju definiciju ovog pojma, s obzirom da si potvrdila da se radi o ovom fenomenu.
možda sam trebala da preformulišem pitanje, ne obraćajući se tebi lično... moja greška, ali pitanje i dalje stoji.
pa jel neko nekoga bije po ušima da ostaje u takvom odnosu?
ja sam se ogradila na sexualno iskorišćavanje... za moj pojam ne postoji.
za sve ostalo, kriv je onaj koji dozvoli, manipulator je to po definiciji i tu nema popravke. a biti žrtva je neprihvatljivo, ili posmatrati sebe kao takvu.
interesantan način korišćenja ličnih zamenica...
a iz aviona se vidi
znas sta pitanje tesko, iskreno. Prošo ja jednom kroz minsko polje, dok bio u vojskama kad mi objasnili de sam bio iskreno prpa , terali da opet prodjem kuda sam iso pre toga al im bili slabi argumenti pa morali i dalje okolo.
omnia praeclara rara
Može i kroz minsko polje, način prvi, pustiš nekoga ispred sebe pa 'ko nagazi na "minu", šta ćeš, dešava se
A ima i drugi način, dobiješ mapu razmeštaja minskih sredstava na površini i to je to, pod uslovom da znaš da čitaš "mapu"
Samo pazi da nije potezna mina, te su najgore nekako, kada nagaziš možda i čuješ "kvrc" ali kada potegneš, e tu nema pomoći
Najsigurnije pusti cave ispred sebe, pa kada izgaze šta imaju, "polje" je tvoje, ali bez "mina"
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Kad vas čitam,tačno mi dođe da zaplačem....minsko polje e nek ste me nasmijali
Jadni muskarci? Iskorsiceni, odbaceni, zgazeni pa nakon toga, emotivno hendikepirani? Ma daj... Bilo kog pola da je, osoba koja dozvoli sebi da bude iskoriscena, a zatim pod tim izgovorom, emotivno nestabilna, znaci da samo trazi razlog i opravdanje za emotivnu nakaznost, pozivaju se na kukavicluk. Takve osobe me ne doticu. Ne smatram ih dostojnim moga vremena i paznje.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....