Pre nekoliko decenija žene su se borile za jednakost, a danas žele da povrate kavaljerstvo. Bez obzira na sve, žene vole kada ih tretiraju kao dame. Neke stvari jenostavno nisu smele da se promene.
Ne živi sa roditeljima
Svaka žena voli da čuje da je muškarac samostalan, da plaća svoje račune i sam kuva i pere. To ga čini muževnim i ukazuje na osećaj discipline i odgovornosti. 30-ogodišnji muškarac koji nikada nije izašao iz roditeljskog doma... jednostavno ne zvuči privlačno.
Insistira na plaćanju računa
Pristojno je ponuditi da podelite račun na prvom sastanku, ali devojke svakako ne očekuju da muškarci to prihvate. Insistiranjem da on plati pokazuje da želi da ostavi dobar utisak. Ništa ne može da razočara i pokvari celokupnu sliku kao muškarac koji se koleba po pitanju plaćanja. Ako ne plati na prvom sastanku, ne treba očekivati ni da se kasnije hvata za novčanik.
Zove telefonom
Poruke i mejlovi su postali uobičajen način komunikacije. Ipak, na sledeći sastanak je mnogo bolje pozvati telefonom.
Pridržava vrata ljudima
Lep gest.
Trudi se da vam bude toplo
Muškarci mnogo bolje podnose hladnoću od žena, zato je veoma lepo kada muškarac pokaže da mu je stalo tako što vam da svoju jaknu.
Pomaže vam sa torbama
Bilo da se ponudi da vam stavi prtljag u pregradu u avionu ili da ponese kese iz prodavnice do automobila, muška snaga je uvek dobrodošla.
Ima poseban afretšejv
Treba da bude klasičan, retro. Ako muškarac pronađe afteršejv koji savršeno odgovara njegovom licu, hormoni pomešani sa ovim mirisom ostavljaju neodoljiv utisak.
Zbunjena sam sad...želimo li mi džentlmene ili se radije busamo u prsa kako možemo sve same,ili još gore što današnje žene sve češće govore,da nam muškarci uopšte i ne trebaju