Dakle...Tema je jasna...Šta je bezobrazluk? Da li je to samo nevaspitanje ili je i više od toga...
Ko je bez-obraza-n?
Koji ili čiji vas je bezobrazluk ''isterao iz takta''...?
Da li na bezobrazluk, uzvraćate bezobrazno?
![]()
Dakle...Tema je jasna...Šta je bezobrazluk? Da li je to samo nevaspitanje ili je i više od toga...
Ko je bez-obraza-n?
Koji ili čiji vas je bezobrazluk ''isterao iz takta''...?
Da li na bezobrazluk, uzvraćate bezobrazno?
![]()
neko kad kaze rec na slovo 'p'![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
mora malo konkretnije... da se ne zalećem.
može neki slikovit primer brezobrazluka?
Pa evo, na chatu sam rekla da me je iznervirao kamiondžija, koji je pre neki dan namerno ''pljesnuo'' u baru i isprskao devojke koje su bile na trotoaru...A bilo je jako hladno...
Da li je bezobrazluk, kada je neko namerno nevaspitan...![]()
dobro, čovek je možda sirovina... ili nije video baru.
mada je meni ponekad smešno to prskanje... mislim, kad nisam ja u pitanju, jel.![]()
bezobrazluk je kada u posti dodjete na red, a salterski sluzbenik vam ispred nosa nalepi "pauza" bez obzira sto ste bili poslednji u redu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ma to je bilo samo da se ''načne tema''...
Kažu da je najgora moguća kombinacija...''glup, a bezobrazan''.....![]()
ja to zovem 'može mu se'... tim šalterušama je najteže. nisu ni oni što čekaju krivi, ali su poslednji u lancu.
kontam da bi trebalo da ispoštujem ljude koji mi znače, one koji su me nečim zadužili (ili će tek)... sve ostalo po zasluzi, ne delim avanse.
Ne znam...Meni je pre negde bilo simpatično, iako je možda i bezobrazno...Dve klinke sede u busu i nailazi stara baka....Samo će jedna....''Ej, eno neke babe, aj' da se pravimo da spavamo''.....![]()
ma ne, nikako glup covek ne moze biti bezobrazan, ipak su to oni pronicljivi koji znaju kako da te izbace iz ravnoteze i da uzivaju u tome
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Bezobrazluk... to vam je jedna vrsta situacije npr. kada vas neko gleda u oči i laže!!!
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Jao ne znam Cruz...Imam koleginicu, koja je za sve pa neću da kažem glupa, ali kada treba da bezobrazno ''zavrne'' nekoga, tu se baš istakne...Ponekad pomislim da su ti ljudi pomalo i ''zloćikavi''...![]()
ne volim da klasifikujem ljude na glupe i pametne, ali ako to pomaze da objasnimo fenomen bezobrazluka onda ok
bezobraznim ljudima nedostaje opsta kultura i vaspitanje, disciplina pre svega ako govorimo o slucaju salterskih radnika, ali svaki bezobrazluk je prica za sebe, pa da ne generalizujemo sad...
joj, cruz... znaš da su najgori oni visoko kuturno uzdignuti? taj ti ga zavuče na finjaka.
za mene je nekultura pljuvanje, pcovanje i slično...
Bezobrazluk je i kada poslodavci svojim zaposlenima ne uplaćuju doprinose...platu....
Sad bi se moglo reći, da im je država to dozvolila...Ali čini mi se da su mnogi zaboravili na svoj ''obraz''...Koliko neko može biti bezobrazan, da osoba kod njega radi mesec dana i da na kraju meseca ne dobije platu....Ja ne bih mogla izaći nekome na ''oči''....Na primer...
Da li su ljudi zaboravili na ''obraz'' i karakter?