Pa si došla il pošla iz manijakove kuFinje
Pa si došla il pošla iz manijakove kuFinje
a ne može to je već Cruz odabrala
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e,fino..imamo i nadžak babu
ko je sledeći?
evo ja..dobrovoljno..možeš da mi radiš šta oćeš..
izvin'te, sta sam ja odabrala?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
čekamo kruz da odabereš kostim
mislim da ću ipak da budem mačka u čizmama
A better meal than me
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Predivno ima da zbuniš narod tolikom plamenom ljepotom
a znas li dirka ko je to?
prcko,velkoM na koliko metara ti se smije prići
do vrata...pakla
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Evo moje maske..izada ..u kućnoj radinosti..
helrejzer
A better meal than me
prle,ti ćeš biti naša najzaštićenija maska