Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
bas si prolupao aladine :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Meni ovde treba tumač...Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema
"leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
Imate dovoljno licnog sarma i vrlina zato ne budite naivni, vec skinite tu "masku" koju nosite. Osmelite se, jer u protivnom mozete propustiti mozda i svoju idealnu priliku.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra.
ovaj aladin prepisuje, nista mu vise ne verujem
Patnja oplemenjuje... ovo može samo Aladin da lupi..Ne budite zlopamtilo i osvetoljubivi, jer na takav nacin trujete svoju dusu. Patnja oplemenjuje i na takav nacin - cini coveka jos vecim i lepsim.
Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.
Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
Pokusajte neki drugi put, prati Vas "losa sreca".
očekivala sam da će nešto novo da mi kaže
Čuj, meni slede neki događaji...'Aj da vidim i to čudo......Mada kaže da ''pazim''...Znači nešto loše..možda.. Onda mi i ne trebaju takvi događaji...Ne zaboravite, ono sto se zove "danas" - vec je proslost. Pripazite na blisku buducnost i na dogadjaje koji Vam
uskoro slede.
...samo da se taj neko još i približiVase danasnje zelje ce se ostvariti. Ipak, najvaznija od svega Vam je ljubav i sreca koju osecate u necijoj blizini.
:raz_114:
Sreca je na Vasoj strani, preostaje Vam jos samo da okusite sve njene dobre strane. Ne plasite se, jer hrabre sreca prati!
...e ono preostaje zeza stvar
Aha...Dobro ..Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni.
Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
Meni za ovog Aladina stvarno treba tumač....Ako ste vec dobili cup zemlje, onda nemojte traziti cup srebra. Naucite da pravilno vrednujete ili da uzivate u
onome sto imate.
Onaj ko pravilno vlada sobom, taj je jaci u bilo kojoj borbi. Podsticite kod sebe koncentraciju i snagu volje. Zadrzite miran duh i protivnika gledajte pravo u oci.