Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Aladine, Miladine...jel' to sabajle filozofiraš...Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u
ono sto osecate.
Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.
A better meal than me
Duh koji misli kao filozof...Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi prezivela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne
brine kako ce odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.
Situacija je vrlo delikatna, budite
oprezni i ne pricajte previse. Ponekad i zidovi imaju oci i usi. Nikom ne
poklanjajte olako svoje poverenje.
e znao sam
omnia praeclara rara
RazumelaOni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u ono sto osecate.
...pa znam ja da to meni neće da se desi ..mis'im to uživanjeVoleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Dobro...Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Ljubav je oko Vas ili pred Vama.
Zavisi sta ocekujete i koga zelite.
Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehujte se lepim stvarima koje su oko Vas.
Nalazite se pred velikim iskusenjem, ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva.
Odaberite resenje koje ce Vas uciniti srecnom, zadovoljnom i ponosnom osobom.
baš ne znam odkud mi to iskušenje opet
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
A better meal than me
Svet oko sebe bojite u one boje koje se Vama dopadaju. Nalazite se u sukobu sa svojom okolinom, zato sto se plasite da priznate svoju nemoc pred osecanjima - koja u Vama pobudjuje jedna osoba.
A better meal than me
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
Ma sve si mi reko