"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
U zivotu se ponekad dogadjaju iznenadne situacije. U jednom periodu one Vam nisu bile naklonjene, ali to ne znaci da treba gubiti nadu.
Istina se ne moze recima iskazati. Slusajte glas svoga srca i pratite impuls svojih osecanja - necete pogresiti.
Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.
Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.
Uvek svice neko novo i lepse jutro, a vreme leci rane. Sreca je pred Vama, ali morate jos "dugo" hodati.
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu.
Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u ono sto osecate.
Ljubav Vam je mnogo potrebnija nego, sto ste spremni to glasno i da priznate. Cega ili koga se plasite? Srecni ste ako umete da volite, nemojte skrivati svoja osecanja.
U Vama se sukobljavaju razum i osecanja, dozvolite da prevlada ono sto Vam je milije. Mozda cete biti srecni samo jedan trenutak, ali i to je nesto naspram onih "siromasnih duhom".
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Nemojte sebi dozvoliti da postanete "rob ljubavi" ili zrtva sopstvenih zabluda. Ono sto Vi ocekujete nije realno, uzaludno se zrtvujete.
Potrebno je da kombinujete opreznost i uzdrzanost sa plodnom mastovitoscu, katkad i izvan stvarnosti ili na samoj granici sna i jave. Uspeh je pred Vama, stoga nastavite put koji ste zapoceli.
Postali ste suvise nepoverljivi i pesimista, jer vise ne zivote komotno ili onako kao sto je samo Vama odgovaralo.
Imate dovoljno licnog sarma i vrlina zato ne budite naivni, vec skinite tu "masku" koju nosite. Osmelite se, jer u protivnom mozete propustiti mozda i svoju idealnu priliku.
Razmrsite konce, pustite da se stvari staloze ili razbistre u Vasoj glavi. Morate pronaci uzrok svog nezadvoljstva - odgovor se krije u Vama.