Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
U zivotu se ponekad dogadjaju iznenadne situacije. U jednom periodu one Vam nisu bile naklonjene, ali to ne znaci da treba gubiti nadu.
Kao i u poslu tako i u ljubavi skloni ste cestim promenama, ipak Vasoj okolni ne prija tolika kolicina iznenadjenja. Ako Vam je stalo do drugih, prilagodite svoje ponasanje zajednickim ciljevima.
Iznenadjenjima nikada kraja, provodite se dobro i zadovoljni ste. Medjutim, svemu ima kraja i zato budite u pripravnosti. Treba misliti i na sutra.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Za svakog umete da pronadjete dobro resenje, ali i svakoga da kritikujete. Zaboravljate da je i Vama potreban neko ko ce Vam dati dobar savet, ali i neko ko ce Vas kritikovati.
![]()
A better meal than me
Danas ne budite samo dobri, vec "najbolji"! Morate se truditi da zasenite svoju okolinu, ocekuje Vas uspeh.
![]()
A better meal than me
Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.![]()
Želite da neko drugi donosi odluke umesto Vas a da Vi u njima uživate...
Legal Alien
Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u ono sto osecate.
Onaj ko ne rizikuje, taj i ne dobija. Vama se posrecilo i zato iskoristite svoju sansu najbolje sto umete. Ne budite "lazno skromni".
U zivotu se ponekad dogadjaju iznenadne situacije. U jednom periodu one Vam nisu bile naklonjene, ali to ne znaci da treba gubiti nadu.
znači mrka kapa
Legal Alien
Mudar covek ne prica mnogo, jer zna da reci nisu svemocne. Mudar covek ne obecava mnogo, jer zna da dogadji ne zavise od njegove volje.
значи, ћути и штрикај![]()