Zlatno pravilo glasi: kako je gore tako je i dole! Ako imate dobru ideju onda radite na konkretizaciji, nemojte biti lenji ili usporeni.
kako je gore tako je i dole
Vi zelite ljubav i lepo se osecate kada Vam je neko pruza. Takvu lepotu zivljenja podarite zauzvrat i Vi nekome. Sreca i ljubav se daruju i umnozavaju.
Istina se ne moze recima iskazati. Slusajte glas svoga srca i pratite impuls svojih osecanja - necete pogresiti.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
jopet
Kada negujemo mir u sebi, reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas. To isto se desava i sa nemirom. Niste samo Vi nezadovoljni, nezadovoljna i Vasa okolna.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu.