Ovo je Slavko R. iz Boljevaca izjavio policiji dan pošto je u svojoj kući ispalio ceo šaržer u Janka Žonlaja (55), a potom ga probo kocem pravo kroz srce.
BEOGRAD - Bolesno!
Slavko R. iz Boljevaca preksinoć je u svojoj dnevnoj sobi ispalio ceo šaržer iz pištolja u komšiju Janka Žonlaja (55), a onda ga je probo drvenim kocem u srce jer je mislio da je vampir! Potom je otišao u drugu sobu da spava, a sutradan je zločin priznao prijateljima i policiji.
- Ubio sam komšiju vampira! - rekao je Slavko R., a onda pustio da ga inspektori privedu u stanicu policije.
Slavkovi rođaci koji su pre inspektora ušli u dnevnu sobu kažu da su tamo zatekli jeziv prizor: telo nesrećnog čoveka bilo je u krevetu s kocem zabodenim u grudi.
- Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo! Moj otac je prošao tolika ratišta i preživeo, a sudbina mu je bila da ga prvi komšija mučki ubije - potreseno priča Vladimir Žonlaj, sin ubijenog, i dodaje da je Janko pre ritualnog probadanja kroz srce pogođen s više hitaca u glavu.
On kaže da su se Slavko i Janko družili i pomagali jedan drugome, ali su mnogo puta znali i zajedno da se napiju.
- Pretpostavljam da je pre zločina otac otišao kod Slavka nešto posle ponoći i da su se tada posvađali, ali mi i dalje nije jasno kako je došlo do ovakve tragedije kad su obojica bili dobri ljudi - šokiran je sin ubijenog.
Inače, Slavko R., kako nezvanično saznajemo, zaposlen je u Institutu za majku i dete kao profesor. On predaje deci koja su na bolničkom lečenju. Slavko R. imao je dozvolu za pištolj.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronik...ira-161794.php
Eto kako nastaju "natprirodne" misterije u Srbiji...

Ubio sam komsiju vampira!
 Ubio sam komsiju vampira!

Odgovori sa citatom
  Odgovori sa citatom 

ovo je valjda minimum zla koje je mogao da napravi...
 ovo je valjda minimum zla koje je mogao da napravi... 

Prvobitno napisano od PRCKO
 Prvobitno napisano od PRCKO

majko mila, kuda ide ovaj svet
 majko mila, kuda ide ovaj svet