Meni je ceo ovaj forum ostavio jedan mnogo lep utisak...Imala sam fenomenalno druženje sa forumašima...Uživala sam ...
Ali ima nešto što je za mene bilo baš upečatljivo...
Kada sam došla na forum, pregledala sam mišljenje forumaša, kako razmišljaju..Videla sam da i adminsitrator aktivno učestvuje na temama...Pregledala sam uglavnom teme na Psihologiji i stekla utisak da se radi o ozbiljnom porodičnom čoveku sa iskustvom...
Onda sam posle ugledala temu ''Manijakova kuhinja'' i oduševila se..Pomislila sam da je u pitanju prava ''kuhinja'', jer sam pošla od činjenice da muškarci odlično kuvaju, pa sam pomislila da tamo ima nekih recepata ''starinskih'' ili sa roštilja..ili tako što...
I tako, otvorim temu da pogledam šta ima....i tu se susretnem sa prvim ozbiljnim smehom na ovom forumu...
Lijepo je čitati te Sago
ja sam svoj utisak već napisala
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Rodjenje tog deteta ,iako nisam poznavala par
kad sam dosla na forum...da secam se da mi je neko poturio link za ovde i da sam uletela,cini mi se da sam dosla na svoj rodjendan, i na chatu bile Rosa i Milojka,koja sada valjda nije tu..I Queen,i kako sam uletela po sred razgovora i bila Kvin'in beli medved definitivno taj prvi dan,i onih prvih lepih mesec dana cheta,kad sam upoznala Moona to takodje... uglavnom,krtko sam ja ovde da bih sumirala utiske
Rođenje Prletovog klinca, svađa sa Rosom na chatu po pitanju ženskih prava i razgovor sa Raisom prvog dana kada je uletela na chat
Kvin, kojoj sam uvek ujutro znao reći koliko je lepa, i još puno ljudi koje neću nabrajati, poznanstva sa novim ljudima kao što je Sagacity i Cruz i tako, ma celo ovo mesto sa svima koji su ovde je utisak na neki poseban način, utisak godine, definitivno
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Kad sam sumirala utiske 2011 godine, najveci mi je bio Nikolina operacija i nada da ce samostalno moci da cuje. Smatrala sam to, najvecim podvigom prosle godine. I bio je. No, dv dana pred Novu godinu, saznali smo da ipak i dalje ne cuje na desno uvo ise od 50 posto i da ce morati na novu operaciju. Tako da mi to ipak, ostaje utisak prethodne godine...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ako se sumiraju utisci od prošle godine generalno, onda moram da kažem da mi je najveći utisak to što je starije dete postalo sutent i što sam uspela da završim pisanje doktorata, iako sam jako sumnjala da ću uspeti to da uradim...uz sve obaveze koje imam.
ali, eto, živ čovek sve podnese.
p.s. i da - dolazak mog mačka u kuću je isto jako upečatljiv utisak kao i upoznavanje nekih forumaša
где си пошла с крмељиве очи