posto je kraj godine, vreme je da se sumiraju i neki utisci iz prethodne forumaske godine...
koji su dogadjaji na forumu u prethodnoj godini na vas ostavili najveci utisak?
posto je kraj godine, vreme je da se sumiraju i neki utisci iz prethodne forumaske godine...
koji su dogadjaji na forumu u prethodnoj godini na vas ostavili najveci utisak?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
pa, na mene je najveći utisak ostavila proslava mog rođendana...kad god mislim da neću više nikad da dođem na forum, setim se kako su svi bili divni za 25. maj i onda kažem za sebe da sam bezdušna...
где си пошла с крмељиве очи
Na mene je najviše ostavilo utisak rođenje malog Dimitrija,Prletovog i Vanjinog sina.
Sjećam se kako smo pokušavali Prleta da smirimo,objašnjavili za kontrakcije...bila sam tu od kad je Vanja dobila bolove i kao neka luda trčala cijeli dan na forum,da vidim kad će Prle da se javi i kaže šta ima novo.E,kad se porodila,zaista sam od sreće počela da plačem u kući.Mislim,blesavo,ali je stvarno tako bilo.I gleda me mm,kaže što plačeš-reko porodila se Vanja.
Njemu ništa nije jasno,ni ko je Vanja,ni Prle...ali eto,to je nekako najviše ostavilo utisak na mene iz ove godine.Te emocije koje sam tada doživjela.
onda, sećam se kako su mi svi davali svete kad sam mislila da će mačak da umre....bouže, pa to stvarno ne mogu da zaboravim. divni ste
Kratko sam na forumu, ali ono cega se rado setim je moje prvo ili drugo vece na forumu, na chatu samo rile, lupe i ja. I rile nas lozi kako ovde svake godine neko drugi od vas bude admin, i da te godine aktuelni admin snosi troskove odrzavanja sajta, a da moderatori imaju pravo da dovedu do 15 novih clanova. Jos se ja mislim, gde me ova lupe dovede, ovde nisu cista posla
rile legendo, ovo cu dugo dugo pamtiti
pomirenja
trenutak rođenja mog unuka
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
ja moram da budem sebična..iako je bilo divnih trenutaka..svi smo "rađali" našeg dimitrija i mnogo se šalili i smijali,za mene je događaj 2011.godine ipak moj dolazak na Razbibrigu
sećam se svega tako pomalo
kase rodijo Dimitrije kase niko nije setijo mog rođendana kad me Liluška banovala zbog radi što sam smejala....sećam se tako nekih rođendana, sećam se forumskog rođendana... Sandokan mi je onako poprilično iznenađenje...pa koliko smo se puta rosa i ja "svađale" i mirile, i koliko smo se smejale vala ... pa kad je morrrrrris došao kod priče... Rile je došao na forum, to je prijatno osveženje... kasam se svađala s Bisom zbog one jeseni...neki blogovi mi se vrte po glavi, neki forumaši...veliki utisak na mene je ostavila činjenica da je ljudima tako malo potrebno da planu, okrenu se i odu...prosto neverovatno...oni su na gubitku
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Uhh...Srodila sam se sa forumom...Utisak koji nosim, uf...Pa ovako, najvise pamtim moje beyuspesne pokusaje da izvedem sarmicu na kaafu..Nudila i kolace i svasta nesto al je tvrd orah. Ali ne brinite, trudicu se i sledece godine
Puno lepih sati provedenih sa vama. veliko prihateljstvo sa kojicom i njenom porodicom..Kao da su moji Sa druge strane, veliko razocarenje, Sandokan..
POnekad mi se cini da sam na neki nacin, srasla sa ovim forumom, u najtezim trenucima mog zivota u proteklom periodu. I to, sto me ponekad nema, ne znaci da nisam postala zzakleti razbibrigas
Rile je najpozitivniji utisak Munster, moj nocni drugar
Da nekog ne izostavim...Puno vas je i sve vas
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Samo si nudila kolače,nemoj da lažeš
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Uh godina za pamćenje, puno loših stvari ali i par dobrih, ponovo našao veru u ljude počeo drugačije da gledam na sebe zahvaljujućim jednom prijatelju, hvala na tome
omnia praeclara rara
za mene je utisak samo pronalazenje foruma..mnostvo likova i nickova u pocetku me je zbunjivalo,pa onda dok ponovo utvrdim ko je ko..dopao mi se nacin na koji mozes da pises,neformalan,bez nekih strogih pravila,osim podrazumevanih..chat na kome uvek ima nekoga,smajlici od kojih neke nisam nikad upotrebila,ponekad igra gluvih telefona na chatu ume bas da me nasmeje,mogucnost da slusas lepu muziku usput,saznas nesto novo..pa onda osecaj bliskosti koji imas posle nekog vremena jer upoznas odredjene osobe,mesto gde mozes da izrazis neka svoja ruzna ili lepa osecanja..eto,glavni utisak mi je da sam pronasla jedno mesto na kome mi je bas lepo..