како су кооперативни ови који продају половне књигеплус, књиге су у одличном стању
малтене су нове.
како су кооперативни ови који продају половне књигеплус, књиге су у одличном стању
малтене су нове.
где си пошла с крмељиве очи
uspela sam da naručim nešto što mi jako jako treba za posao![]()
како се мачак данас мазио са мном...и како ми је добро испала погача и што је млађа ћерка научила да умотава сарму![]()
видела сам се са манетомсрећна сам сад.
kaću ja ovako nešto napisati
meni danas lepo jer sam išla na klopu nisam morala da kuvam![]()
колега нам је донео туфахије за дан заљубљених и по један цветбаш нас је обрадовао, младу колегиницу и мене
![]()
на оним великим жбунпвима који први у пролеће процветају жутим цветовима, видела сам свеже пупољке листова![]()
moja deca![]()
хонорарчић![]()
неки налет позитивне енергијебаш се лепо осећам сад
![]()
kao da sam na lakim drogama, poslednjih par dana meni je stalno lepo raspoloženje![]()
хонорарчић![]()
sunce![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
мисао једног мог професора: ''не мора неко да буде леп...али ако каже нешто паметно - мени одмах постане леп!''![]()
mama mi je javila jednu jako jako lepu vest, koja me je mnogo obradovala i ulepšala ne samo dan nego i naredni period, dugoročno![]()
осећај да сам блиска са неким људима![]()
jedna poruka od kupca, koja je dokaz da vaspitani, dobri i ljubazni ljudi još uvek postoje![]()
снег![]()
како ме је искомплементирао један колега данасуопште ми није било непријатно, а он је све свео у једну реченицу
![]()