jbt,dobro ovde ,sad glaso i odma regres imada ti nisi Dinkić
nisam,al ne pitaj puno
lijepo mi se desilo da sam se obradovala kad sam došla na Forum nakon nekoliko minuta panike u kojoj nisam znala da se nešto čeka![]()
kupila sam nešto sebi i baš sam zadovoljna![]()
где си пошла с крмељиве очи
mazila sam prelepog malog haskija![]()
plotarius transpareticus
Mazio sam mačka, al' ne da me izgrebao i izgrizao![]()
![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
meni je lepo to sto mi se nista ruzno ni stresno nije desilo danas![]()
ništa posebno, ali mi je ceo dan lepplus je novak pobedio federera
![]()
Nisam ništa kupila![]()
uhvatilo me je nesto kao letnji pljusak...naravno nisam imala kisobran... i tako je prijalo![]()
divan osecaj... dodir hladnih kapi na vreloj kozi...![]()
plotarius transpareticus
što sam uspela da završim sav zadati i započeti posao, što sam dobila mnogo čestitki za rođendan i na poslu i od prijatelja...čak sam dobila i neke lepe poklone![]()
našla sam u jednoj antikvarnici par prelepih šolja od kineskog porcelana. mnogo su lepe.
Ja sam danas uradila nešto što nikad ne radim...i napokon sam se opametila..Na povratku kući postoji neki veliki butik sa kojim moja firma ima ugovor i svi tu kupuju na administrativnu zabranu..I kako ko šta kupi, obavezno nešto zaboravi pa ja moram da idem da to nosim ili da nešto ponesem itd...Danas sam prvi put odbila osobu, koja se čak nije našla ni kulturna da bar pozove telefonom i da pita za uslugu, već je drugu osobu poslala da donese meni neki obrazac, a ja da svratim i da predam u tu radnju...
I mislim da je to nešto pametno što sam danas uradila...
Možeš ljudima danima činiti nešto, jednom odbiješ i već si loš...Ako sam loša, bar mi niko više neće dosađivati...![]()
ma šta te briga
neka se tako na svom detetu istresa, a ne na tebi.
bilo Sunce i spavala sam
i jela piletinu![]()
nije danas, nego juce... dobila sam ruzu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Preeeeeeedivna vest, danas sam saznao da će mi svi papiri biti gotovi za tri dana umesto za mesec dana![]()
![]()
![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ćerka je javila da je položila težak ispitsrećna sam zbog nje, neću zaboraviti kako je zvučala preko telefona
![]()