upravo mi je kolega javio da nam je jedan važan rad prihvaćen u vodećem međunarodnom časopisu i sad sam happy
život je lep![]()
![]()
upravo mi je kolega javio da nam je jedan važan rad prihvaćen u vodećem međunarodnom časopisu i sad sam happy
život je lep![]()
![]()
где си пошла с крмељиве очи
lepo mi se desilo što me je posle posla dočekao spreman ručak i neki kolač od 3 vrste čokolade![]()
pre svega - dobro sam se naspavala prošle noći, pa mi nije danas ništa teško palo....divan sunčan dan, prosečno dobri studenti, nove cipele i tako....sama sebi sam bila dobra i lepa danas![]()
Uspela sam utrcati u kucu pre kise...![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
bila sam na kafi sa jednim drugarom, ispričali smo se baš...lep osećaj
![]()
završila sve na poslu i to potpuno sama, posle došli studenti na konsultacije, čini mi se da sam im bila od koristi danas![]()
osećam se divno. jedna pesma koju sam pročitala mi je osvetlila i ovo veče i ko zna koliko dana unapred![]()
Pa danas samo dobila na grebi ''Brzi keš'' 1.200,00 din.
''Ko igra taj i dobija''...![]()
![]()
![]()
uplaćen mi dupli honorarmilina
![]()
ćera donela honorar kući i svu literaturu za pripremu za upis na faksbaš sam se obradovala
![]()
pa nešto
ustvari dva nešto
nešto što nisam mislila da ću ikad doživeti i baš sam felis![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
u ovo nedoba na poslu, kada se polako smrkava i kad sve više počinjem da ne podnosim svetlost neona - dobila sam porciju kesten-pirea kao znak pažnje, sa sve ružom![]()
život je lep.
otisla sam kod mame i tako smo se lepo uz kaficu ispricale i prisecale nekih dozivljaja, prijalo mi je jako, a i njoj![]()
što sam, uprkos pravom zimskom danu, jedina ja razbijala tmurnu atmosferu na poslu i što niko nije uspeo (do sada) da me oneraspoloži....a valjda ni neće
![]()
desila mi se pesmaa možda i više njih
![]()
ni danas, ni cele godine![]()
ceo dan mi nešto lep![]()
sneg![]()