Vipovci spremni za bahanalije
Odabrana ekipa: Pored rukometašice Cece Kitić, „Plejboj" zečice Martine Rajić i pevača Mikija Jevremovića, u luksuznu vilu Laneta Gutovića useliće se i Marko Miljković, Nikola Paunović, Sonja Kocić i Slađana Đorđević Bucka.
Milan Magić i Ceca Kitić
Druga sezona rijalitija „Parovi" počeće sutra veče na televiziji Hepi, kada će u luksuznu vilu Laneta Gutovića ući deset parova iz javnog života Srbije koji će se boriti za čak milion evra i stan na Vračaru! Najveće iznenađenje je ulazak bivše rukometašice Cece Kitić sa suprugom Milanom Magićem, ali i „Plejbojeve" zečice Martine Rajić sa princem iz Ugande Mišom Mijingom.
Bivša rukometašica kaže da je spremna da sa suprugom pokaže javnosti kako funkcioniše jedan skladan brak i ističe da je već spakovala kofere.
Martina Rajić i Miša Mijing
- Pristala sam da se takmičim jer ulazim zajedno sa Milanom. Pokazaćemo da smo odgovorni i normalni ljudi. Bitno nam je da smo svih petoro dece ostavili u dobrim rukama, kao i Rukometni klub 'Rad' kojim oboje upravljamo. Sve je obavijeno velom tajne, pa još uvek nismo svesni u šta se upuštamo - kaže Ceca, a njen suprug Milan dodaje:
- Ona je javna ličnost, a ja sam tu da je podržim. Ovo nam je veliki izazov, iako smo do sada mnogo toga prošli zajedno. Bićemo ono što smo i vankamera - ističe Magić.
Iako se najslobodnije ponašanje očekuje od Martine Rajić, ona tvrdi da neće imati seks u rijalitiju.
- Zbog porodice, posla i prijatelja nikada sebi ne bih dopustila da se tako ponašam. Nisam uvek bila dobra devojčica, pa mi neće biti problem da se skidam pred kamerama, ali sigurno neću šetati gola pred ostalim cimerima iz pristojnosti. Nisam svađalica, ali nikad se ne zna šta ova izolacija može da probudi u meni - kaže Martina koja u vilu ulazi sa dečkom, princom iz Ugande Mišom Mijingom.
Oni se, kako tvrde, zabavljaju četiri meseca. Upoznali su se pre godinu i po dana, a vezu su obnovili po njegovom povratku u Beograd. Miša se bavi baletom i vlasnik je privatne kompanije.
Svake sedmice ulazi par iz naroda
U luksuznom rijalitiju svake sedmice ulaziće i jedan par iz naroda. Nominacije za izbacivanje biće kao i prošle godine svakog četvrtka, dok je subota rezervisana za par koji će napustiti kuću. Džakuzi, bazen, teretana i usluge frizera, pedikira i sobarica i ove godine su na raspolaganju ukućanima. U produkciji najavljuju da bi trajanje rijalitija od 101 dan moglo da ima produžetke ukoliko gledanost bude velika.
- Ovo će biti neobično putovanje sa nepredvidivim događajima i jedno veliko iskustvo. Idem do kraja - poručio je princ.
Njihovi cimeri biće bivši učesnik „Velikog brata" Marko Miljković sa devojkom Deom Tošić, pevač Miki Jevremović sa prijateljicom Ljiljanom Gajić, bivša „zvezda Granda" Slađana Đorđević Bucka sa jačom polovinom Darkom Macurićem, učesnik „Operacije Trijumf" Nikola Paunović sa devojkom Sonjom Petrović, novinar Ivan Gajić i Jelena Stevuljević, pevačica Sonja Kocić sa Strahinjom Mladenović, manekenski par Stevan Arsenijević i Marija Aćimović i učesnica „Srećne zvezde" Ljubica Mojsovska sa dečkom Stevanom Golubovićem.
Ovde će da bude svašta