to ce da bude novogodisnje iznenadjenje![]()
Da mu se bezuslovno dozvoli
Da mu se dozvoli
Neka sam odluči
Zašto pa ne bi dirao?
to ce da bude novogodisnje iznenadjenje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
to vec ne znam)))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
samo mlado do 35![]()
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
da mi se posle pobiju forumasice koju je vise dirao...![]()
ili manje?
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
i? sta bi na kraju?![]()
otključana tema![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ahahahahaha... dok lilu ne primeti..
Ja ću da otključavam, ona da zaključava, a ti čekaj.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
čekam si se![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
bezuslovno... ako baš mora.![]()
hohohoho