to ce da bude novogodisnje iznenadjenje
Da mu se bezuslovno dozvoli
Da mu se dozvoli
Neka sam odluči
Zašto pa ne bi dirao?
to ce da bude novogodisnje iznenadjenje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
to vec ne znam )))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
samo mlado do 35
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
da mi se posle pobiju forumasice koju je vise dirao...
ili manje?
Večnost je čista sadašnjost.
i? sta bi na kraju?
otključana tema
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ahahahahaha... dok lilu ne primeti..
Ja ću da otključavam, ona da zaključava, a ti čekaj.
Večnost je čista sadašnjost.
čekam si se
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
bezuslovno... ako baš mora.
hohohoho