Da li muškarci umeju da priđu ženi...
Zavisi, neki umeju...A neki, pokušavaju da ''opipaju'' teren kroz zez, pa tako dobiju i zez odgovor...Posle im bude krivo, jer su navodno odbijeni, ali nisu ni prišli na način da to deluje da je bila prava namera...Ima i toga...
Šta misle šta je njoj bitno, da bi ga shvatila na pravi način da mu se baš ona dopada?
Da bude direktniji....i da se ne plaši odbijanja. Mnoge veze ne nastanu upravo zbog straha muške strane da ne bude odbijen...
Da li oni koji imaju ''gajbu'' imaju i više uspeha kod žena ili je to nebitno?
Za mene je to nebitno..Ima toliko mestaaaa....
Šta ako je on pogrešno shvaćen, odnosno da ona nije njega ozbiljno shvatila da je on zaista zainteresovan za nju?
Moraće da pokušava onako ''izokola''...pa će se negde naći....
ne znam ja u kom dijelu svijeta vi živite kod nas dok prohoda,namaK se uči kako prići trebi
e,sad ako nema para,ako nije duhovit i ako ne pjeva ko Zdravko Čolić..onda
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Uostalom neću da otkrivam tajne svog uspeha ovde na forumu!
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.