Prvobitno napisano od mona a hoklica Hoklica za lakše slučajeve Toljaga za teže slučajeve uz poklič : stoj, kozo, ovco, dža, bu, fr, - da se "žrtva" od straha i iznenađenja privremeno onesposobi
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Prvobitno napisano od Moonster Hoklica za lakše slučajeve Toljaga za teže slučajeve uz poklič : stoj, kozo, ovco, dža, bu, fr, - da se "žrtva" od straha i iznenađenja privremeno onesposobi Toljaga...je pravi izbor...Zbog onesvešćivanja...To za meni ponekad treba... da budem nesvesna...
Prvobitno napisano od Moonster Hoklica za lakše slučajeve Toljaga za teže slučajeve uz poklič : stoj, kozo, ovco, dža, bu, fr, - da se "žrtva" od straha i iznenađenja privremeno onesposobi
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od Sagacity Toljaga...je pravi izbor...Zbog onesvešćivanja...To za meni ponekad treba... da budem nesvesna... Blaža metoda je flaša Vodke
Prvobitno napisano od Sarmica
Prvobitno napisano od Moonster Hoklica za lakše slučajeve Toljaga za teže slučajeve uz poklič : stoj, kozo, ovco, dža, bu, fr, - da se "žrtva" od straha i iznenađenja privremeno onesposobi i bre moon gori si od Bajazita i mene zajedno
omnia praeclara rara
postuju samo smajlićima ajmo bolje veselo,doček je blizu a treba prići je l da
evo recepta : "Bilo Kako" bitno je prici i onda ce pametna zena znati sta da radi i sad muskarci zapisite ovo
Prvobitno napisano od mrav i bre moon gori si od Bajazita i mene zajedno Pst Mrav moram da budem Emir umesto Emira
Prvobitno napisano od mona evo recepta : "Bilo Kako" i sad muskarci zapisite ovo nači može i toljagom?
Prvobitno napisano od Sarmica nači može i toljagom? Nekada je NEOPHODNO toljagom
Prvobitno napisano od mona evo recepta : "Bilo Kako" i sad muskarci zapisite ovo e mona ja se tako i oženio,
pa
Prvobitno napisano od mrav e mona ja se tako i oženio, joj bre mrave:raz_114:
Prvobitno napisano od mona evo recepta : "Bilo Kako" bitno je prici i onda ce pametna zena znati sta da radi i sad muskarci zapisite ovo a kako da znamo koja je pametna?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Prvobitno napisano od Moonster Nekada je NEOPHODNO toljagom u kom svetu?
Prvobitno napisano od rile_laki_drmr a kako da znamo koja je pametna? e nek si joj kazo:raz_114:
Prvobitno napisano od rile_laki_drmr a kako da znamo koja je pametna? e,to ne znamo,zato rizikujemo ki i ćorava koka koja ubode zrno
Prvobitno napisano od rile_laki_drmr a kako da znamo koja je pametna? ako si pematan znaces dalje
Prvobitno napisano od Sarmica u kom svetu? Saznat ćeš
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma