E pa nije tako Sarmice..Kod mene su jedan i jedan uvek dva...Ne komplikujem kod prostih računskih radnji...Probelm je kada se neke obične stvari rešavaju preko ''diferencijalnih'' jednačina trećeg reda...
Šalim se...Grešaka ima i na jednoj i na drugoj strani...
Ja sam kao klinka od 15 god. odbila dečka koji mi je prišao i koji mi je direktno rekao da hoće da se upozna samnom...Nisam to očekivala od njega...Bio je izuzetno zgodan momak, i recimo u to vreme poznat..Ja sam se od tog silnog izenenađenja ušeprtljala...
Vrhunac svega je, što je on skupio hrabrosti i opet prišao posle sedam dana...Naravno, ja još nisam bila ''sanirana'' ni od moje prve gluposti i naravno opet se spetljala, jer ovaj drugi put tek nisam očekivala...
Veruj mi, dan danas kada vidim tog čoveka, meni je toliko neprijatno da ne mogu to da opišem..A dosta je prošlo od tada preko 20 god.
Naravno, tada sam bila klinka nesigurna, to mi se sada ne bi moglo desiti...jer na direknta pitanja direktno odgovaram..Ali tada mi se desilo...
Srećom, on je kul tip i nije mi to uzeo za zlo, iako je drugi put bio u svom društvu kada mi je prišao
...
Ponekad uradimo i neke stvari nesvesno..Ja to malo pripisujem i sudbini...
Evo, ovo je bilo iskreno...