Želite to,razum vam nalaže jedno..emocije drugo
Želite to,razum vam nalaže jedno..emocije drugo
tako sto cete se ponovo zaljubiti...
odes u prodavnicu i kazes... moze neka cudna, kao, antikvarnica... knjizara, tako nesto..
- zdravo, ja zelim da se zaljubim danas.. da li mozda imate neku devojcicu, ridju, sa kikicama i pegama?
- imamo jednu bas takvu, gospodine... ali ce se ona svakako vec sutra zaljubiti u drugog decaka... takva je, znate...
- nema veze, ja bi' ionako da se zaljubim samo danas... koliko to kosta?
- ceger tresanja... njoj odneti licno... i najlepsi osmeh sto imate...
i posle, kad prodje dan... i ode i mesec i zvezde...
ode i ona...
al', nema veze... srce je ponovo celo... spremno da se da nekom novom...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
pa ne kaze se za dzabe -ne veruje srce pameti-..odljubis se kad ti slomi srce..
legendo, bilo bi lepo da tako ide, ali
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
rile,predlaže tehniku "Klin se klinom izbija"
A kako mikili reče u trenu? to nisam shvatila?
kad ti slomi srce ti patis, jer jos uvek volis, ne ide to tako lako
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ne znam, za mene je ljubav poštovanje pre svega. Ako me neko ne poštuje na način na koji zaslužujem, onda srce i samo neće da se vezuje za takvog.
Mislim, da je tu Moon više problem o tvom nepomiranju da te ona možda neće na pravi način, a osećaš da si joj posvetio mnogo pažnje...
Razum će presuditi tako, što ćeš se malo opustiti, a onda će već naići neko drugi...A ne mora ni da naiđe...Mnogo je bolje imati čiste emocije, pa ''naleteti'' na nešto novo...Jer kada patimo zbog nekog ko nas nije vredan, obavezno takvog ponovo privučemo...
Opušteno...
Vreme leči sve!
(mada.. možda sidu i tumore, al' nju nikad ne)
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
moze..ali je to po meni pre neka-zanesenost-,mozda strast...pa te jedan ruzan,ili niz ruznih poteza prosto otrezni..bar sam ja to tako dozivljavala..
Možda jednostavno treba da počnemo voljeti sebe više nego tog od kog se želimo odljubiti
Ma kakvi, rakija ima da vam sve izleči...i da postanete alkoholičari..pa vas posle neće hteti nijedna...
Da se baviš radom na podsvesti, to bi bilo mnogo lakše..Tada se čovek oslobađa vezanosti za tu osobu...Nekada se vežemo za pogrešne osobe..Što nas više ne žele, mi smo više emotivno zavisni od istih...
Zato i kažem, pokušaj opuštenosti..je najbolji, samo treba umeti..Za početak izbegavaj neke uobičajene navike...Na primer, provera SMS poruka od nje...
To izbaci...
kod odljubljivanja samo vreme moze da pomogne...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.