necemo o oziljcima![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ih, sada ispade da sam ja loša...A šta sad da uradim....Da se ubijem...Pa ne ozbiljno...Život ide dalje...Na nama je kako ćemo ga kreirati..Možemo za nekim patiti ceo život, ali šta posle i šta imamo od toga...Od sećanja se ne živi...Ja to pričam iz vlastitog iskustva..I neko sam ko je mnogo vremena izgubio na učenju sebe da zaboravim...
Ja tako kontam...![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
srce je linija manjeg otpora.
a svi smo mi mazohisti ponekad.
na konto onog 'početka', i bola s početka, mislim da radikalan rez rešava i taj problem. i nadu sahraniti obavezno, poželjno i svaki kontakt... sa nekim ljudima ne postoji bezbedan period niti udaljenost ni posle niza godina.
zavisnost je drugi padež, i mislim da je to ono što boli... a voleti nekoga i ne biti sa njim, može se i u tišini, ne mora da boli ako je priča ispričana do kraja.
druga je stvar ako se loše završila, pa tu pomalo radi sujeta, gorčina i slično... znači nema potreba odljubljivati se. samo kreneš dalje. sam sa sobom.
kako serem...
na konto onog 'početka', i bola s početka, mislim da radikalan rez rešava i taj problem. i nadu sahraniti obavezno, poželjno i svaki kontakt... sa nekim ljudima ne postoji bezbedan period niti udaljenost ni posle niza godina.
Aj se potpuno slažem s tobom glede ovoga, postoje neke osobe kojih se treba klanjati i posle n godina.
Ad bismo se odljubili od nekog dovoljno je da prođe 60 dana bez ikakvog kontakta, ali net čini svoje, ljudi su nam nadohvat ruke, bez obzira gde se nalazili, zato rez, rez i samo rez rešava probleme, takoreći block and delete, bez undo opcije kako u RL, tako i VL
dobar ti je recept![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
to je samo teorijski deo... u praktičnom isčupati sebi srce, a zatim primeniti gorenavedeno.
i najbitnije, ostati dosledan... slično je vaspitavanju deteta. boli te duša, al neke stvari moraš da učiniš za njegovo dobro.
odeš kod komšinice na kafu..