Ma kakva toljaga Moone..Promašio si temu...to ti je za ''Kako joj prići''...
Ovde ti treba ''tona'' priče, pa ako voliš maraton...izvoli...
Ma kakva toljaga Moone..Promašio si temu...to ti je za ''Kako joj prići''...
Ovde ti treba ''tona'' priče, pa ako voliš maraton...izvoli...
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Homo homini lupus est.
Ja sam imao iskustva sa tonama priče, i slušao sam ih sve vreme pažljivo, i to je umelo da traje i do deset vezanih minuta.
Onda se pojavila devojka koja me je rastavila na proste činioce i držala mi pažnju po vasceli dan, dok nije počela da sumnja, da tripuje da ću po*ebati sve što hoda, pa sam i nju sve manje mogao da slušam, sve dok nije sve otišlo u tri lepe.
Bila je bespotrebno nesigurna iako sam je obožavao kao da nisam u vinklu.
Antiheroj
Homo homini lupus est.
Kada krene prava komunikacija, i nađete se na ''prvu loptu'', sve ide kako treba...To znam po sebi..Čim se trudiš u razgovoru i ''natežeš'', tu nema šta da se traži...
Pomenula sam, dešava se da je fizička privlačnost nenormalna i da se zbog toga daje šansa komunikaciji, ali to sve može da smori...To nije iskustvo moje, ali znam čije jeste...
Naravno, nećeš odmah odustati, uvek daš šansu, što kažeš da se ne bi kajao...ali to ne treba da traje mesecima...Probaš vidiš i pozdrav...
Bledi : Pa verovatno niste bili otvoreni jedno, prema drugom...Obično je tako...
ne znam ni šta ću sa sobom pa kako onda da znam šta ću sa tobom
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Homo homini lupus est.
Problem u komunikaciji može da bude osnova svega, međutim postoje i neopravdani strahovi, sujeta, nepoverenje, etc.
Ne možemo sve svaliti na problem u komunikaciji i nedostatak iste.
Ja sam npr sa svojom bivšom ženom komunicirao više nego sa bilo kim, i sada to radim, otvoreni smo tri prsta, takoreći, jedno prema drugome, ali baš su te otvorene stvari zajebale stvar, da prostiš, i da smo nešto i skrili, možda bismo se i dalje nalazili jedno pored drugoga, a moj sin bi npr bio srećan pored oba roditelja.
Razgovor rešava sve, to je istina, ali neke stvari je neophodno prećutati, za dobrobit svih
Antiheroj
Sve nabrojano se može u velikoj većini slučajeva rešiti otvorenom komunikacijom po bilo kom pitanju. Tačno je i to što si naveo, da neke stvari treba prećutati za dobrobit svih, nekada je dobrobit određene osobe iznad dobrobiti drugih ( u slučaju kada se radi o detetu ), naravno, to ponovo zavisi od životnih stavova roditelja, neko defintivno neće deliti to mišljenje.
Prećutati ili ne prećutati ? Po meni je prećutkivanje ekvivalent laganju, tako da dođe na isto, kao što bi rekli Ameri :"Nemoj me držati u mraku i hraniti sa g....ima", jer to nikada dobro ne završi.
Homo homini lupus est.
Kada sam ženi priznao da sam je prevario, rekla mi je hvala za iskrenost, ali to je trajno poremetilo naš odnos, iako smo pričali o tome i detaljisali.
Ne znam da li smo prestali da se volimo tek kada sam je počeo varati ili onog trenutka kada smo se rastali.
Kada sam je ostavljao rekla je: Ti si budala, ja ću ti oprostiti ako ponekad odeš sa strane, toliko ti sebe niko neće dati.
Iskrenosti je bilo i više nego je trebalo i bolje da sam je na'ranio goMnima nego što sam bio toliko iskren
Isto sam poželeo sebi od nje.
Antiheroj
Čim si je prevario, nešto nije bilo ok, i to debelo, samo ti znaš o čemu se radilo u vašem odnosu. I da si je hranio sa g....ma i držao u mraku, nemoj misliti da je ne bi izgubio, isto bi se desilo samo bi iluzija da držiš stvari pod kontrolom trajala malo duže.
Kada ti je ovo rekla :"Ti si budala, ja ću ti oprostiti ako ponekad odeš sa strane, toliko ti sebe niko neće dati." iskreno te volela, retko se to više sreće igde. Mogao si tu stati i imati ono što retko ko ima, i ženu i odlazak "sa strane", ali ti si otišao, ni to nije bilo dovoljno da te zadrži. Šta god da si uradio, rekao joj istinu ili je lagao, ishod bi bio isti, ti nisi bio zadovoljan i otišao bi.
Homo homini lupus est.
Jašta, međutim to mu dođe kao neka vrsta dokaza da ni preterano komunicranje s partnerom ne mora nužno da znači boljitak.
Postoje stvari koje smo jedno drugom iskreno rekli, a koje nas nisu približile, već naprotiv, udaljile.
Antiheroj
To sada već zavisi od pristupa takvoj stvari, a to je već individualno, mene na primer, jednostavno mrzi da prećutim nešto što se tiče mene, pa makar i na štetu odnosa, ako ne možeš da prihvatiš sve u vezi mene, nemoj ni delimično, ili sve ili ništa.
Neko drugi nikada tako nešto neće uraditi i to je ok, sa njihove tačke gledišta.
U suštini najbolje prolaze oni koji najviše toga prećute kod većine ljudi
Homo homini lupus est.
ovako,kao neutralni posmatrac,vrachu,rekla bih da nije kriva komunikacija,vec sadrzaj iste..iz onoga sto si ti njoj rekao,ona je zakljucila da ti nju ne volis..obrni situaciju pa razmisli,da malo karikiram,da ti je ona rekla -znas ,ja sam te prevarila,pa cu te usput malo jos varati ponekad-,a onda cemo lepo pricati o tome i bice u redu ,jel..sta bi ti zakljucio?da je komunikacija precenjena ili da ti se ne dopada nedostatak postovanja,manjak ljubavi,postupci..
Kakve veze ima poštovanje s prevarom? To je bio čisto čin koitusa s nekom tamo ženom/ženama, kako god.
Pa ko ti kaže da nije bilo priznavanja koječega s njene strane?
Prevara je nešto što se dogodi svima, ali mi se nismo razišli zbog te prevare moje, već zbog drugih stvari, ona je samo bila nešto što je neznatno dosolilo ranu.
Jer da nije tako, i da je prevara uticala na bilo šta ostavila bi ona mene, jok ja nju, jer bi to bilo logično.
Ja ne poznajem nikoga ko nije varao partnera ili makar bezuspešno pokušavao to da uradi
Antiheroj
To se tebi samo cini..nije dosolilo nego presolilo..ako si tako komunicirao i sa njom,ne cudi me..jer ni ja te ne razumem..prvo je samo cin,a zatim je nesto zbog cega bi ti trebao da odes..nezrelo rezonovanje..ja ih poznajem puno,i puno onih kojima menjanje partnera nije zivotna zelja ili nacin ubijanja vremena.