Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: Volim te, a ne znam šta ću sa tobom...
O za Boga miloga nekad nema razloga za prevaru kod muskaraca...misifikuje se nesto sto nema potrebe. doduse jedan deo zena se opiru ko nedokazane sto se toga tice,kao da ne mogu da pojme niti im dopire do mozga da mozes ti imati sve,ma moze biti ljubav strastvatra,seks,odanost do smrti bla bla oni ce opet,i ne,nema sa zenom to nikakve veze,valjda jer je nekima od njih shok da mozes imati sve i biti sve i da bez obzira na to...
Ona nije manje zena samo jer on hoce da j.ebe okolo
To je strahovito odvratan,okrutan, nepravedan kompleks koji se nabija zeni ako je muskarac prevari,ako je devojka labilnija moze dovesti do problema sa samopouzdanjem,da uopste izgubi veru da on avredi nesto,da je privlacna itd
U braku veci ulozi,t su ozibiljna posla...neko je 20 i kusur godina u braku,jedno drugom najbolji prijatelji,prosli sito i reseto,vole se i dalje,strast,i u dobru i u zlu i muz ti iz**** neku...
i ti ces dozvoliti da njena *****, na jednu noc,rasturi 20 godina?
Stvarno?
njeno dupe i pi.cka su za jednu noc srusili 20 godina prijateljstva,ljubavi..toliko je malo trebalo.
to je slab odnos,i slab brak ( u braku bi ljudi trebali biti mudriji i vise hladnokrvni sto se ovoga tice )
Da je ljubav jaka,nista vas ne bi moglo srusiti. Ni daljina, ni bil kakvi problemi, ni da on iz**** ceo harem,ni ti da se kresnes sa pola muskaraca sveta... zna se ko je glavna uloga cak iako se u sebi opires. to je jedan drugaciji nivo poverenja i vrlo rizican koji te ogoli skroz sa svim nesigurnostima,zato je i jako opasan,posebno za ljude kkoji su inac e skloni ljubomori,straha od napusanja,posesivnosti ( vezano za prethodno ) jer se sa svi tim suocavaju na malo..sirov i nasilan nacin
ako ti on daje paznju,jako dobar seks,ako ste jedno drugom najbolji prijaelji,ako dobijas sve zelis od odnosa, ako ste srecni...zar je bitno