Dvoje se ne slažu, a opet nekako vole...Ne mogu zajedno, a ne mogu ni rastavljeno...Šta uraditi...kako prevazići....
Treba li da zaborave jedno na drugo? Ili da pokušaju ponovo? Ili je to nešto, što je unapred osuđeno na propast ?
Dvoje se ne slažu, a opet nekako vole...Ne mogu zajedno, a ne mogu ni rastavljeno...Šta uraditi...kako prevazići....
Treba li da zaborave jedno na drugo? Ili da pokušaju ponovo? Ili je to nešto, što je unapred osuđeno na propast ?
mene ova tema inspiriše da otvorim neku energetsku temu..uopšte se ne šalim..al da vidimo šta će ovdje biti
Pomenuh energiju jer smatram da se ljubav u nama kreće samo sebi nekim svojstvenim putevima i da u tili čas ona može da preokrene srce i poremeti osjećaje..
probudite se jedno jutro i osjetite da više niste zaljubljeni recimo...svi pamte onaj osjećaj praznine koji se javi kad nas napuste i izdaju..ali i osjećaj kad shvatimo da je negdje zapelo..da s e naša veza više ne može razvijati..to su energije u nama ..i vrlo su različite
Spadam u one osobe koje u startu osete, da li se u nešto upustiti ili ne. Još mi se nije desila takva situacija (a nadam se i da neće), da sa nekim ne možeš da ostvariš pravu ljubav, a opet i ne možeš bez te osobe...Ili tzv...emotivno ''zavlačenje''....
Ponekad zažalim, što nekim ljudima nisam dala šansu i što se nisam opustila i prepustila...Sve treba probati..Ponekad je i gorko iskustvo, slatko iskustvo ...
ebala vas tema
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ma ništa, pogrešila sam temu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Desilo mi se samo jednom, upadnem u "petlju", sam sebe zezam dok se ne umorim potpuno
Pa ako ne mogu da zaborave, ne treba to da urade, obično je problem u komunikaciji, loša strašno loša komunikacija, pa nastaju problemi
Mogu da pokušaju milion puta, ali dok se komunikacija ne reši, nema ništa od toga
Kada se to reši onda će lako videti da li su ili nisu jedno za drugo i da li će uspeti ili ne
Ne valja imati predrasude po bilo kom pitanju i nešto osuđivati na propast unapred
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Slažem se sa tobom...Ako ne postoje te kako ja uvek kažem ''talasne dužine'', da komunicirate i da se u komunikaciji ne prepoznate, džaba svaki trud. Problem nastaje, bar ono što sam primetila kod sebe, kada prevelika ''fizička privlačnost'' nije praćena ''talasnim dužinama'', odnosno privlači te fizički, ali se u komunikaciji nikako ne pronalazite, čak šta i kačite non stop...Ne ide pa ne ide...
Ja se nisam u takvu vezu upuštala, jer sam neko ko je strpljiv i meni za sve treba vreme. Mada, mogla sam se ''uvući'' u takvo što...Nekada je odlična komunikacija samo uvertira za ono dobro što se može kasnije desiti. I samo je mala hemija potrebna da se desi ono pravo....
A ovaj gore deo koji sam izdvojila, se može reći da se odnosi na mene...Vrlo često me predrasude odvrate od nekog...Sama u glavi iskreiram ''propast''...Takva sam ...Šta ću......Verovatno sam ''pobegulja''...
iz mog iskustva,osudjeno na propast..kad tad,sve zavisi od toga koliko je ko spreman na trpljenje
Baš sam ovakvu situaciju imao, ali koja je trajala duuuuuuuuuuuuugoooooooo nenormalno dugo
Komunikacija = 0, bez obzira koliko objašnjavao, jok,nema pomaka nikakvog
E ovo mi nikada neće biti jasno, barem u tim stvarima, zašto i čemu bežanje ?
Logično mi je da je nešto drugo u pitanju pa da se beži po šablonu, neka druga životna situacija, ali u ovim stvarima mi to nikako nije jasno, zbog čega bežati, jer tu nema nekih pravila, a predrasude baš mogu uništiti u startu ono što je moglo da valja maksimalno
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ne znam, nisma pametna. Ja sam u nekoj, slicnoj situaciji. Ne zeli da bude sa mnom, pa zeli, pa onda, druga krajnost, hoce da zivi sa mnom, pa nece...Pa je ima, pa nestane...Kad smo zajedno, super nam je, ali cim pocnemo previse da se vezuje, nestane. Sad je opet tu i nikad nismo bile blize. Znam da ce opet da nestane, samo cekam kad...I cesto cujem od nje, tu recenicu, volim ye, al ne znam sta cu sa tobom....
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
hmmm...
pohodila me je jednom takva ljubav...
da, da...usudicu se da je nazovem ljubav jer tada po prvi put u zivotu nisam pozelala drugog...ni u jednom momentu...
ali nismo mogli zajedno... ni odvojeno... ni sa drugima, jer zavrsimo zajedno...
bese to budjenje tamne strane srca...
ona povezanost koja budi ambis u dusi...
ali i razara bice...svakim svojim atomom je donosila samounistenje...
i jednog dana... otisla sam...
jos uvek postoji...negde duboko...
ali i srce ume da evoluira znate...
ono sto te ne unisti, ojaca te
Pa ja sam i rekla, da mi je žao što nekim ljudima nisam dala šansu i opustila se i prepustila..Problem je što svi uvek gajimo neka očekivanja...I ako u startu osetiš de ih nema na način na koji si mislio da će ih biti, ti se povlačiš...Kod mene je takav slučaj..Moguće je da je to u prirodi osobe...
Da li ću to kod sebe promeniti, to opet zavisi od druge osobe..Ne ponašamo se prema svima isto ...
Bar znam dve osobe koje su u istoj situaciji...Ne znam, ja bih u takvoj situaciji bila opuštena...I pustila ga...neka ga nek ide i nek se vraća...Kada se opuštiš i ne misliš šta će biti, kad će doći, hoće li ostati..., nekako se i on promeni i počinje da razmišlja drugačije, jer oseća da se ne brineš za njega previše...Tako nekako...
Uvek sam bio pobornik teze da razgovor rešava sve, pa i takve situacije, jer dok ima ljubavi vredi se boriti.Dvoje se ne slažu, a opet nekako vole...Ne mogu zajedno, a ne mogu ni rastavljeno...Šta uraditi...kako prevazići....
Treba li da zaborave jedno na drugo?
Ako iscrpe reči pa posegnu za "šerpama i loncima" da se njima gađaju trebalo bi, po meni da zaborave jedno na drugo, barem jedan vremenski period.
Uvek, treba priliku ljubavi i pričati o svemu, iskreno i bez dvoumljenja.Ili da pokušaju ponovo?
Po meni nije, samo je pitanje volje obe strane.Ili je to nešto, što je unapred osuđeno na propast ?
Antiheroj
uzas, uzas
nemam ja vise energije da je torsim na gluposti
mogu da budem samo sa nekim ko me konta
ne mogu bre vise ni da objasnjavam
i tako.