shvatam šta je rile hteo da kaže, da se razumemo.
ali, ne mogu da verujem da su česte žene koje tako rade kako je on u postu naveo, eto.
где си пошла с крмељиве очи

neki padaju na sarm![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Veruj mi ni ja...Međutim sada je stvarno teška situacija...I mnogo žena radi težak posao...Što je najgore, već si čula priču...mnoge žene po trgovinama i nekim privatnim firmama rade od danas do sutra..Moja snaha ima samo 3 dana slobodna..Moj brat ima specifičan posao...Deca su im maltene sama odrasla..Ali sve lepo funkcioniše....Ako je ljubav prava, kompromisi i rešenja uvek postoje...
U bankama, žene potpisuju ugovor da ne mogu ostati u drugom stanju od 12-24 meseca... Zato sam napisala post koji sam napisala...
Inače se u postu nisam prepoznala....

imam utisak da pričamo o nečemu što nije tema![]()
Ma tema je promašena već odavno...![]()
![]()
Mislim da ne postoji neka ''opšta formula'', na šta muškarci ''padaju''...Sve je to individualno, i zavisi od osobe do osobe...Mogu samo da kžem šta će prvo primetiti...a da li će na to ''pasti'' ili ne zavisi...od kasnijeg toka zbivanja..
Prvo će primetiti kako žena izgleda...A da li će samo ''pasti'' na vizuelni doživljaj, zavisi od mnogo činilaca...
Naravno, ovo važi za realan svet...Na netu možda od ''fotografije''...Tu već ne znam na šta ''padaju''....![]()
Naravno, pa to i žene valjda gledaju, neće biti s Kvazimodom zato što je duhovit.Prvo će primetiti kako žena izgleda...A da li će samo ''pasti'' na vizuelni doživljaj, zavisi od mnogo činilaca...
Sad, ne treba da bude k'o Anđa Džoli, ali je potrebno da joj izgled bude normalan, to jest da ne bude toliko ružna da može da traži odštetu od roditelja.
Ne mogu da budem decidan u svojim tvrdnjama, ali sam prilično ubeđen da su pravilnosti na netu drugačije, nema distance koju stra' u realnom životu stvara i svi smo malčice opušteniji nego uživo.Naravno, ovo važi za realan svet...Na netu možda od ''fotografije''...Tu već ne znam na šta ''padaju''....
OSim toga dvodimenzonalna slika sa delom tela koji je erotičniji o dostalih ume da probudi interesovanje i zavara naivnog i nevinog muškarca, posmatrača![]()
Antiheroj
nači ako radiš u tempu nemoj ni da se udaješ?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Pa tako ispada. Ono sto je rile napisao, deluje kao scenario iz holivudskih filmova![]()
Ja imam utisak da muskarcima smeta, ako je zena uspesnija od njih. U smislu da, ima bolji posao, bolje zaradjuje itd. Pisem na osnovu nekoliko primera u svojoj okolini. Konretno, moje iskustvo sa bivsim muzem je bilo suprotno, samo ti zeno radi, dovuci sto vise para, da ja mogu da busim rupe u fotelji i kaucu. Tako da, da se vratim na temu, svako od nas pada na ljubav, paznju, neznost, samopouzdanje, stavove, gestikulacije, izgled, pogled, sarm....etc![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....

a šta je to - šarm?
kad vidim kakvih sve žena ima pored sasvim ok muškaraca, uopšte ne znam na šta su to ''pali'' ti muškarci
ne kažem da ne važi i obratnoali, to nije tema.

I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

tako je, pantela...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0