ja pisao tematski, van iste je bilo postova od drugih...
nisam primetio da sam se nekom lično obratio, što sa tobom nije slučaj
ako je zabranjeno iskazati svoje mišljenje, naglasite to
ja pisao tematski, van iste je bilo postova od drugih...
nisam primetio da sam se nekom lično obratio, što sa tobom nije slučaj
ako je zabranjeno iskazati svoje mišljenje, naglasite to
Zabranjeno je iskazati svoje misljenje na ovoj temi, mire kao sto vidis, 17 stranica prethodnih su iskazivana...tudja misljenja. Ne smeta mi spamovanje teme, ali provokacije i bezobrazluk itekako. Zamolicu te da ili komuniciras u skladu sa temom ili ce svi postovi biti obrisani.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa obriši, nije problem...
ako bolje od mene znaš na šta muškarci padaju, nemam ništa protiv
Ma kako god, ja znam da muskarci vole da padnu na Mislim i sama padnem na to
a znate sta je meni fascinantno ovde, na ovakvim temama? to sto, ma sta neko rek'o i ma sta uradio, opet cemo se vratiti na neka ubedjivanja ko je u pravu a ko nije u pravu... ko zna bolje, a ko nema pojma... evo, primer dajem... napisao sam post, pokusao da dam jedan malo drugaciji pogled na celu tu stvar, od onoga sto je do tog trenutka pisano... nista drugo... moze da se prihvati kao drugacije misljenje, ili da se odbaci kao irelevantno... ali, recimo, sagasiti potpuno masi poentu posta pisuci o nekom tempu i kaze kako vidi da ja ne znam nesto... aj, i to je u redu.... totalno nebitno... ali, jedan takav post, potpuno pogresno shvacen, ponovo vraca diskusiju na pocetak i vrti je u krug iz koga nema izlaza... i svi opet nastavljaju u tom pravcu, drzeci neku od strana... i sve se ponovo svede na to da je, otprilike, sve individualno... bravo, jedan potpuno iznenadjujuci zakljucak... i onda, kad se neki muskarac usudi da kaze na sta pada, i zene su tu da mu objasne gde gresi i zbog cega nije u pravu... i tako... u krug...
i siguran sam da ce i sad neko imati sta da kaze, da mi objasni gde gresim...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Svaki muškarac pada na nešto i individualno je,mada ima nekih opšteprihvaćenih odrednica "padanja"
dabome..a svaka žena misli kako baš ona zna(evo i ja baš mislim kako znam )na što muškarci padaju a i to je individualno i nema problema sve dok muškarci "padaju" na nešto
Pa mis'im, da nema tema i rasprava, ne bi bilo ni foruma Razmena misljenja ic nije problem Problem nastane kad neko namece svoj stav i drcno komentarise tudje postove.
a da navedem "opšteprihvaćeno"?...
mislim, bez sablažnjavanja
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ja mislim da muškarci ništa ne vole ovo žemsko torokanje
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ne vole, samo radU ovo
I kase ukuca u guglu "na šta muškarci padaju" jedne dnevne novine kažu da:"muškarci padaju na izgled, a žene na gestove"
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ko je rek'o ja sam rek'o ja
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..