Molim iz iskustva, pa da cujemo
Molim iz iskustva, pa da cujemo
Znam na šta ne padaju...El' se to računa...
Pa da vas cujemo
kaži
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Izgled je ono sto ih privuce, a padnu tek kasnije, na neko nase umece, kulinarsko ili neko drugo... :raz_114:
Na atribute iako lazu da je bitnije kako spremaju hranu...
dalje
Ma koliko mi željele da nije tako ..muškarci padaju po zakonu čistog hedonizma
Ali tema je na šta padaju a ne šta ih privuče na prvu loptu
A better meal than me
Pa padaju i na to... oni povrsniji a ima ih malko vise
dadoh odgovor u nastavku recenice...ako je meni bilo upuceno
Da budem iskrena, kada idem na neki ozbiljniji poslovni sastanak, ništa ne mogu da počinim, ako nemam dobar ''dekoltet''...Šta malo ''otvorenosti'' može da učini to je čudo jedno...
Ček bre, pao je znači uvaćen i nema dide nikud višea dovoljno samo malo i :goza: i vaš je za ceo život?
što sam išla u školu suncetipoljubim
A better meal than me
Mnogi muškarci ne ''padaju'' na inteligentne žene, jer od takvih imaju strah...Ne mogu lako dominirati i ne mogu biti sigurni šta ona u stvari želi...
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stop na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogled lako, ali se brzo povlače...
Muškarci na ''prvu loptu'' ''padaju'' na fizički izgled, ali ih zadržava ono šta žena u sebi ima...Ta unutrašnja ''harizma'' žene je ono što njega pokreće...Pričam o normalnim muškarcima...
Ako ga samo fizički izgled zanima, onda to mnogo govori o njemu...
Jedno je sigurni, skoro svi muškarci vole ''doterane'' žene...Za takvim će se sigurno okrenuti...
O ''padanju'' muškaraca na netu, ne mogu da pričam, jer nemam iskustava...zaista...
To drugo na duge staze ne vredi ništa
Jer svaka može da ga ponudi
Osim toga padaju na toplu reč kada je teško, na zagrljaj, osmeh, poljubac, dodir.....malih milion stvari koje se žene nikada ne sete
Jako velika "misterija"
P.S.
Izgled uopšte nije ključna stvar kod većine muškaraca za trajnost i opstanak veze
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow