Da, strah od gubitka osobe, utisak manje vrednosti u odnosu na tu osobu, davanje sebi na važnosti da bi nekako pokušao da izbalansira neravnotežu koju samo on vidi jer suštinski ne postoji. Unište vezu na kraju zbog ničega
Retka si vrsta Sago, ali muškarcima je jednostavno potrebno da zarađuju više, nebitno koliko više, ali više od žene da bi opravdali društvene norme koje su im i usađene ali i koje ih dodatno opterećuju
Lepa reč, razumevanje, odlična komunikacija,potpuno međusobno poverenje, to je nezamenjivo sve drugo je nebitno
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ja se slazem sa sagom i saovim iznad sto je mune napisao
Ja mislim da prave muskarce privlace samosvesne zene sa stavom...
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Homo homini lupus est.
E znaš, kako je teško biti ''retka'' vrsta, uklapaš se sa svakim, ali nisi deo ničega...Prosto si malo i duhovno i intelektualno viši i onda je to baš teška priča..Naravno, uvek se možeš sa nekim smuvati, ali i to je opet ona ''teška vrsta'', samo cenim prave osećaje...a teško ih srećem...
Inače, što se mene tiče, ja mogu i da ne radim..Ako on može da me izdržava, a ja da ne moram da radim...nemam ništa protiv... E sad bi se mogla otvoriti druga tema..
Kako su se okolnosti izmenile, ali se muškarci u ''glavi'' nisu promenili proporcionalno okolnostima...Nekada žene nisu morale da rade, a sada je to neminovnost..Pa ona priča da samo ona mora znati da kuva ''pada u vodu''....
Iskreno govoreci ja padam na inteligenciju i lepotu.
DA to je savrsena kombinacija!
Volim devojke sa kojima mogu normalno da komuniciram i da mozemo da obradjujemo sve moguce i ne moguce teme! Zelim da razmenjujem misljenja a i da se ogledam u njenim ocima xixixixixixi
Ne volim povrshne devojke i one koje non stop menjaju misljenje!
Samo primitivni muskarci mogu da kraj sebe vode praznoglavu i devojku koja tezi ka materijalnom!
Mene ne plasi da devojka zaradjuje vishe od mene (moja zaradjuje), ne plasi me da je inteligentnija od mene, ne plasi me da u nekim stvarima bude superiornija od mene....
Prijatelj je potrebniji od vatre i vode- Erazmo Roterdamski
U vezi bolda, to je jedna opširna ali kvalitetna tema gde se može sagledati koliko je feministički pokret doneo dobra ženi u današnjem društvu, a koliko joj je doneo loših stvari izlažući je opterećenjima kojima pre nikada nije bila izložena i koja su na određen način ako ne razbili onda barem dobrim delom uništili koncept porodice kao stabilnog nosioca društva, opterećujući ženu koja "tri stupa kuće drži, a četvrti pridržava".
Otvori novu temu Sago pa ćemo o tome u ovom postu je nemoguće kvalitetno odgovoriti, jer bi bilo prekratko
Homo homini lupus est.