To me privlaci sigurnost![]()
To me privlaci sigurnost![]()
u vezi nekih tvrdnji o ugrozavanju primata muskaraca,tek da se ne zaboravi ,zene su te koje tako vaspitavaju muskarce,jer u sustini tako i treba da bude,da budu izlozeniji,da podnesu veci teret,da ratuju,da brane svoju porodicu..u sustini i danas volimo jakog,pravog muskarca pored sebe,bar ja..i svaki ce pasti kad u ocima zene vidi divljenje,ljubav,oseti neznost,oseti da joj je potreban,da ga postuje..i tada mu nece smetati ni ono sto radi,ni koliko zaradi,niti ce proveravati ima li potvrdu mense..zna da je to zena za njega![]()
Mikili ..ti možeš da budeš portparol celog ženskog roda..ja sam već pao...
pa ne znam na šta ''padaju''...moj je pao na sigurnosti i komforan život![]()
где си пошла с крмељиве очи
dobro je sto zene sve znaju na ovoj temi...![]()
pisalo u novinama...
ono sto je cinjenica je da ce se svaki muskarac okrenuti za zenom koja izgleda tip top. medjutim, za padanje o kom se ovde govori to nije dovoljno. mislim da se od zene ocekuje da ima kompletan personality, sto bi obuhvatilo i izgled, inteligenciju, manire, duhovitost, da je osecajna i nezna, a u isto vreme mentalno jaka. samo muskarci kod kojih je izrazen ego mogu reagovati sirovo i to u smislu da ce "pokoriti" njeno srce ukoliko se ponasaju grubo.
ne znam sta bih jos dodala, uglavnom se slazem sa onim sto je Sagacity vec pomenula.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa nista, ostavi svojoj mentalno jacoj polovini da resava probleme, zato sam se ja razvela
ja sam napisala vidjenje iz svog ugla na sta muskarci padaju, ne mora da znaci da je ispravno![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
где си пошла с крмељиве очи
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow