a, dobro, to je jedna strana price... a, pazi sad jednu drugu stranu price... musku, recimo.. zivis sa 'poslovnom' zenom koja non stop ide na sastanke, koja radi neki odgovoran pos'o, zaradjuje vise i to... znaci, zivis sa zenom koja ce izaci iz kuce u 7 ujutru a vratiti se u 7 uvece... i verovatno ima jedan slobodan dan u nedelji... normalno, bice umorna... sve ce manje snage imati za bilo sta, sve do trenutka dok ceo taj zivot i cela ta veza ne postane samo pos'o i spavanje... da li to zelimo? pa, neki od nas i ne... a sve i da ne bude bas tako, sto je nemoguce, onda, jednom, posle nekog vremena, veza, recimo, treba da se krunise bebom... sta sad? moze? moze, svi to zelimo... ali, znas, sad nije pravo vreme da se ostane trudan, jer je svetska kriza i firma lose posluje, pa nece moci da se ode na trudnicko... a ona je ipak odgovorna za 'svoje ljude'... mora da se izabere... a i kako cemo da odgajamo dete ako ne radimo? ipak je to bila losa ideja...
i, kuda dalje?
ima jos puno takvih primera, ali je ipak mnogo lakse reci da se muskarci uplase 'jakih zena' koje su jake jer, eto, imaju pos'o i idu na sastanke...
ma, idi...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ok, ne padaju na jake žene...nego na životno prosečne, je l? velike u lokalu, itd.? slažem se, treba da padaju na ono što im život čini mogućim....da ostvare neke svoje želje....
a kad muško radi od 7-19, pa dođe umoran, nervozan jer ga je neko na poslu napravio magarcem, pa mu nije ni do čega, a ženi kao jeste...ma idi...
milina.
где си пошла с крмељиве очи
Sto su mi smesne ove teme gde se generalizuje....Pa se jos i bacate u rasprave...na sta ja, padam? Na sta manijak pada? Na sta Sarmica pada?
Svi mi dakle, volimo da imamo pored sebe nekog ko nas voli, ko je uspesan, na koga smo ponosni. To da li je on/ona zena/muskarac od karijere ili nije, stvar je bre, jedngo odnosa a ne razlog da se raspravljamo oko toga.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ja bih mogao da mozgam jedno 20 dana, i opet ne bih mogao konkretno da kažem na šta padam![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
na koru od banane![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja ozbiljan, a ti se zezas...
ok, to ona tema "okreni na salu"?
na podvezice![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
ne zezam se, to je moje mišljenje. jaka žena bi trebalo da uloži i napor da bude ekstra umiljata, pokorna, uvek na raspolaganju...e, onda bi bilo ok da bude i jakamajke mi, ne zezam se.
kao ''e, sele, super si ti....al ajde budi malo normalna žena, pa ćemo onda da pričamo''.
sve van toga -nisi nikak'a.
svidja mi se to "normalna zena"...
jerbo ista moze biti i jaka, i slaba, i pokorna, i ostra
samo da ne folira
eto, djare-bare i opet dodjosmo do toga da neko muskarca napravi magarcem na poslu i kako je zenama u tom trenutku...
i to je bio samo jedan malo drugaciji pogled na celu tu pricu da se muskarci 'plase' 'uspesnih' zena.. nista vise od toga... a istina je uvek negde izmedju, valjda...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
naravno da je istina na sredininišta nije crno-belo.
osim u basketu...
sve je crno-belo, moja pricalice...
![]()
Izvini Rile, jel' ti to neka žena ''drakstor''..![]()
![]()
...Svaki dan radi od 7h-19h...I ne radi jedan dan u nedelji...To baš i ne liči na poslovnu ženu..Već na nekog ko radi u Tempu..po 12h dnevno...za kasom ili u pekari...Ne znam koliko si upoznat sa tim (a vidim da nisi), ali tamo se radi skoro svaki dan...Mesečno imaju po tri dana slobodna..Pa zamisli koliko gajbi dnevno ''prenesu'', pa ''drndanje'' sa svih strana...
Da li to znači da su one tek ''nagrabusile''...![]()
Što se mene tiče, nemam ništa protiv da ja uopšte ne radim, ako on može oboje da nas izdržava...