sreća je pa ne moramo mi žene da pravimo svaka svoj redoslije
na što bi to ličilo![]()
vid mene 666![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ako su interesantne stavke nema problema
Skoro sve kada se o muškarcima radi je u ženskim rukama![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow​
zar žene imaju neinteresantne, bokte koliko slova n, predloge?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
tri šestice sarmo![]()
U principu nemaju, ako se njihovi predlozi bave njima samima na način na koji je muškarcu interesantno
Drugim rečima ako se spoji da tako kažemo ugodno i korisno može biti i puuuuuuuno više od tih pomenutih 666 stavki, niko od muškaraca se nikada neće buniti ni najmanje
Sve tu zavisi od žena samo![]()
Homo homini lupus est.
aman, kud odoste...
elem, neko rece, materisnki instintk?
Pa da, vecita deca, da neko brine o njima![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....

Pažnja je uvek Mico lep gest i koliko god da je neko daje, uvek će biti prihvaćena, a i jako puno govori o ženi koja je toliko osećajna
A što se tiče onih koji pate za "mamom" tj. traže mamu u liku neke druge žene, po meni je to malo jači poremećaj u pitanju, jer se kod njih mešaju relacije koje se oduvek znaju kao jedinstvene i nezamenjive![]()
Homo homini lupus est.

Veruj mi da ima i toga...Stanovala sam privatno kod jedne porodice, gde je sin bio moje godište...Šta je ta žena njemu sve ''trpala'' u glavu..Svaki dan mu je pričala kakvu on zapravo devojku treba da traži za sebe..Čak i kako treba da izgleda..
Ono što je najinteresantnije, on je svaku njenu sugestiju upijao kao sunđer...
Njemu je mama napravila profil idealne žene...
I da se razumemo, to nije bio neki ''tuta muta'' muškarac...Izlazio je družio se, ali je mamu baš slušao, ali samo u tom delu...
Homo homini lupus est.
Ne, daleko od toga.
Pre bih rekla, razmazeni. Sad, mozda me neko optuzi za neobjektivnost, ali navescu primer svog bivseg muza. Kriza, nema se novca, iskljucili nam struju. Lezi baja u krevetu i zove mamu da mu plati racun. Dosla beba, prva na svet. Nema pelena. Mamaaa, kupi pelene. baja i dalje u krevetu. Opet,kriza...Mamaa...it, itd... NA to mislim. Nikad nije digo dupe iz kreveta, jer mu je mama sve zavrsavala. POnekad sam se piaal, sa kim sam u brakumama ili on...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0