a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu bez onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio
a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu bez onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio
onda kad on stipsa ni pivcem nije pocastio bez a zaboravio koliko smo mu puta mi kupili kad nije imao pare
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
a zaboravio koliko smo mu puta mi kupili kad nije imao pare bez sad se vidi kak'i je covek..
sad se vidi kak'i je covek bez ima da dodje on opet, al' bice mu kasno tad
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ima da dodje on opet, al' bice mu kasno tad bez ima da otpadne k'o blato sa patike..
ima da otpadne k'o blato sa patike bez crvena zemlja je to, mnogo se lepi
crvena zemlja je to, mnogo se lepi bez obraz mu kao djon..
obraz mu kao djon bez kako takav covek da ispadne iz onako dobre porodice
kako takav covek da ispadne iz onako dobre porodice bez otac mu dobar kao lebac,al' on izrod..
otac mu dobar kao lebac,al' on izrod bez sve na majku i njenu familiju povuk'o..
sve na majku i njenu familiju povuk'o bez pa da ona ista tak'a,sav je na nju..
pa da ona ista tak'a,sav je na nju bez a sestra joj bila lepa k'o andjeo...
a sestra joj bila lepa k'o andjeo bez a sto je imala dobru...dusu..
a sto je imala dobru...dusu bez nego udade se za onu budalu, upropasti se...
nego udade se za onu budalu, upropasti se bez mlados'- ludos' ..eeee,da su mi one godine,a ova pamet..
mlados'- ludos' ..eeee,da su mi one godine,a ova pamet bez ko zna gde bi mi bio kraj, u ameriku mozda
ko zna gde bi mi bio kraj, u ameriku mozda bez pa da pevam onu staru..prokleta je amerikaaa i zlato sto sjaaaaaa
pa da pevam onu staru..prokleta je amerikaaa i zlato sto sjaaaaaa bez tezak je to zivot, tamo se radi
tezak je to zivot, tamo se radi bez radi se od jutra do sutra..