daj da ja pokusam al' ti si kriv ako ne uspe bez nemas dobar alat, ne moze sa ovim...
daj da ja pokusam al' ti si kriv ako ne uspe bez nemas dobar alat, ne moze sa ovim...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
nemas dobar alat, ne moze sa ovim bez doneo bih ja moj,al' mi kod kuma..
doneo bih ja moj, al' mi je kod kuma bez odneo sam mu jos pre mesec i po i nikako da vrati...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
odneo sam mu jos pre mesec i po i nikako da vrati bez videce kad cu mu dati nesto na zajam..
slava bez kolača
где си пошла с крмељиве очи
videce kad cu mu dati nesto na zajam bez ne mogu da mu kazem ne, ipak mi je kao brat
ne mogu da mu kazem ne, ipak mi je kao brat bez znamo se od pelena..
znamo se od pelena bez pojeli smo dzak soli zajedno
pojeli smo dzak soli zajedno bez u dusu ga znam..
u dusu ga znam bez taj ti je pokvaren skroz, kad ti kazem
taj ti je pokvaren skroz, kad ti kazem bez od mene je uzeo 100e na nedelju dana jos prosle godine..
od mene je uzeo 100e na nedelju dana jos prosle godine bez ne ocekuj da ce ikada da ti vrati, pojeo si ga...
bez ne ocekuj da ce ikada da ti vrati, pojeo si ga bez sad cu da ga zovem, bas me briga(proradila rakija)
sad cu da ga zovem, bas me briga(proradila rakija) bez pa bre jel te nije sramota vise, majke ti?
bez pa bre jel te nije sramota vise, majke ti bez ti ces da mi kazes,dugujes mi 200e
ti bez ti ces da mi kazes,dugujes mi 200e bez nije tacno, vratio sam ti, samo se ne secas
nije tacno, vratio sam ti, samo se ne secas bez popili smo ih zajedno onomad
popili smo ih zajedno onomad bez kad, ja se toga ne secam
kad, ja se toga ne secam bez bilo davno..pre tri dana..
bilo davno..pre tri dana.. bez a to je onomad kad smo pomgali komsi da istovari materijal za kucu?