Ne vrti se univerzum oko tebe
Kao što rekoh, nemoj se prepoznavati gde ne treba![]()
Ne vrti se univerzum oko tebe
Kao što rekoh, nemoj se prepoznavati gde ne treba![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ma bre, ja cenim da sve zavisi od trenutnog raspolzoenja...Zamisli, ceo dan ti drndav, nerozan si da pucas, a onda dodjes ovde pa te jos neko pecne..Taman ti se namesti, ko kec na....E, onaj ko u tom momentu moz' da okrene na salu, ja mu skidam kapu![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Okrenuti na šalu ima smisla prvenstveno zbog samog sebe,a ne zbog "mira u kući" jer ukoliko se znamo našaliti i na svoj račun,onda sigurno možemo biti iznad sitnih,bezazelnih ili onih drugih provokacija![]()
ima tu istine...i to dosta
mislim da se pojedinu ljudi satraše da budu ozbiljni i nekako se pogube u tom silnom trudu, da nemaš pojma na kraju ni šta su hteli reći, a možda su samo hteli da zvuče pametno i ozbiljno, iako to uopšte nisu
bitno je napisati šesnes' složenih rečenica![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
To je trebalo da zvuči ironično![]()
A better meal than me
nisamaj obriši pa ćemo se praviti da sam skapirala
![]()
A better meal than me
nikad ne okrecem na salu kad nije za salu , ...odustanem
Ciji potpis?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
u poslednje vreme odustajem. budali ne vredi dokazati.
ne okrećem na šalu. i nije mi bitno šta ko misli o meni, dal sam glupa, ili jok... ja mislim da sam budala ako ponekad ne umem da povučem ručnu.
mada ima dana kada teram zinat. bila u pravu ili jok.
teže otrpim nepravdu prema drugome.