Ne vrti se univerzum oko tebe
Kao što rekoh, nemoj se prepoznavati gde ne treba
Ne vrti se univerzum oko tebe
Kao što rekoh, nemoj se prepoznavati gde ne treba
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ma bre, ja cenim da sve zavisi od trenutnog raspolzoenja...Zamisli, ceo dan ti drndav, nerozan si da pucas, a onda dodjes ovde pa te jos neko pecne..Taman ti se namesti, ko kec na....E, onaj ko u tom momentu moz' da okrene na salu, ja mu skidam kapu
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Okrenuti na šalu ima smisla prvenstveno zbog samog sebe,a ne zbog "mira u kući" jer ukoliko se znamo našaliti i na svoj račun,onda sigurno možemo biti iznad sitnih,bezazelnih ili onih drugih provokacija
ima tu istine...i to dosta
mislim da se pojedinu ljudi satraše da budu ozbiljni i nekako se pogube u tom silnom trudu, da nemaš pojma na kraju ni šta su hteli reći, a možda su samo hteli da zvuče pametno i ozbiljno, iako to uopšte nisu
bitno je napisati šesnes' složenih rečenica
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
To je trebalo da zvuči ironično
A better meal than me
nisamaj obriši pa ćemo se praviti da sam skapirala
A better meal than me
nikad ne okrecem na salu kad nije za salu , ...odustanem
Ciji potpis?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
u poslednje vreme odustajem. budali ne vredi dokazati.
ne okrećem na šalu. i nije mi bitno šta ko misli o meni, dal sam glupa, ili jok... ja mislim da sam budala ako ponekad ne umem da povučem ručnu.
mada ima dana kada teram zinat. bila u pravu ili jok.
teže otrpim nepravdu prema drugome.